INTRO Eindhoven 2019

In dé introductieweek van de Technische Universiteit Eindhoven leren de toekomstige studenten de stad, de universiteit en het studentenleven kennen. Deze week heeft een druk programma waar je kennis maakt met onder andere de studentenverenigingen en studieverenigingen en is er altijd tijd voor een feestje tot in de late uurtjes.

Vanaf

19 augustus 2019

Tot en met

23 augustus 2019

Meer info

 

Programma INTRO Eindhoven 2019

Let op: onderstaand zie je de voorlopige & samengevatte agenda voor de introductieperiode. Aan deze programma informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Kijk voor de volledige en actuele agenda op de website van de introductiecommissie (link rechtsbovenin).

 

19 augustus 2019

 

Op de eerste dag van deze introductieweek wordt de week geopend met een inschrijving, ‘Group Bonding Activities’ en lunch. ‘s Middags kun je naar het Business Case Bachelor College. ‘s Avonds is het openingsfeest.

 

20 augustus 2019

 

Na een stevig ontbijt begint het programma met een Universiteitstour. Na de lunch kun je rondlopen op de Green Strip Market. Eind van de middag staat er een maaltijd klaar bij de studievereniging om daarna ook hier te feesten.

 

21 augustus 2019

 

Vandaag staat er een Studentendag en Stadstour op de planning. Dit vult zowel het ochtend als middagprogramma. Om 18 uur wordt je verwacht bij CIC om hier te genieten van een diner. Aansluitend de feestavond ‘Eindhoven by Night’.

 

22 augustus 2019

 

‘s Ochtends hebben jullie vrije tijd. Na de brunch kun je meedoen aan de Intro Workshops. Om 18 uur wordt iedereen verwacht voor ‘Dinner by ESSF & Compositum’ met daar aansluitend ook een feest.

 

23 augustus 2019

 

Om 11 uur staat de heerlijke brunch voor jullie klaar. ‘s Middags staat op het programma de ‘Student in Motion’ en ‘ All TU/egether’.