AID introductieweek Wageningen 2019

Tijdens de introductieweek Wageningen leren de toekomstige studenten de universiteit/hogeschool, medestudenten en natuurlijk Wageningen zelf beter kennen. Tijdens het drukke weekprogramma krijg jij een goede indruk hoe het studentenleven er straks aan toe gaat!

Vanaf

17 augustus 2019

Tot en met

22 augustus 2019

Tijd tot start

Introweek

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Meer info

Programma Introductieweek Wageningen 2019

Let op: onderstaand zie je de voorlopige & samengevatte agenda voor de introductieperiode. Aan deze programma informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Kijk voor de volledige en actuele agenda op de website van de introductiecommissie (link rechtsbovenin).

 

17 augustus 2019

 

De eerste dag begint om 11 uur wanneer jullie je moeten inschrijven bij het Forum. Daar krijgen jullie gelijk je startpakket mee. Van 12 -16 uur staan de Brunch & Campus Games gepland. Daar aansluitend presenteren de verengingen zichzelf. Na het diner is in Campus het openingsfeest.

 

18 augustus 2019

 

Om 11 uur worden jullie verwacht in het Torckpark voor een heerlijke brunch. ‘s Middags is het tijd voor ‘Crayzy88’ en net als de eerste dag verenigingspresentaties. Het avondprogramma is gevuld met het diner en theater.

 

19 augustus 2019

 

De derde dag heb je twee keuzes. Of je hebt een vrije ochtend, of je neemt vrijwillig deel aan de Religieuze Ochtend. Na de brunch wordt een mooie luchtfoto gemaakt van iedereen. Na een flinke warming up is het tijd om de benen te strekken bij de FrieslandCampina Sportdag. Maak kennis met allerlei sporten en de studentenverenigingen van de stad. Na het diner kunnen jullie genieten bij een leuke openluchtfilm bij Duivendaal.

 

20 augustus 2019

 

Deze hele dag ga je samen met je AID groepje naar de BSc Studiedag. Je krijgt hier belangrijke informatie over jouw studie en school en kun je al je vragen kwijt. Na het diner (BBQ) kun je deelnemen aan Crossing Borders waar je verschillende workshops van verschillende continenten kunt volgen.

 

21 augustus 2019

 

De vijfde dag begint met een heerlijke brunch om 11 uur met de mentors. ‘s Middags staan workshops en verenigingspresentaties op het programma. ‘s Avonds is het tijd voor een leuk feestje met de Biecantus, Comedy Festival & de Kroegentocht door het centrum.

 

22 augustus 2019

 

De laatste dag kunnen jullie een beetje uitslapen, want jullie worden pas om 12 uur verwacht voor een heerlijke brunch. Na de brunch is de interessante informarkt. De introductieweek wordt afgesloten met het AID Festival op de Campus.