KEI-week Groningen 2019

De KEI-week is de algemene introductieweek voor alle nieuwe studenten aan zowel de Universiteit als aan de hogescholen. De introductieweek geldt als een introductie voor de stad en het studentenleven. Je maakt in deze dagen kennis met medestudenten en alle leuke activiteiten en mogelijkheden van de stad Groningen.

Vanaf

12 augustus 2019

Tot en met

16 augustus 2019

Tijd tot start

Introweek

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Meer info

Programma KEI-week 2019

Let op: onderstaand zie je de voorlopige & samengevatte agenda voor de introductieperiode. Aan deze programma informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Kijk voor de volledige en actuele agenda op de website van de introductiecommissie (link rechtsbovenin).

 

12 augustus 2019

 

Om 10 uur begint de daginschrijving op het Broerplein. Hierna kun je naar de informatiemarkt of ‘Sit and See’ of ‘Get a Room!’ op de Vismarkt. Om 17 uur begint het diner bij de KEI-leiders, zo kun je ‘s avonds laat door op de Grand Opening.

 

 

13 augustus 2019

 

De dag begint met om 12 uur de KEI-picknick in het Stadspark. Op het middagprogramma staat het ‘KEI to your Future’. ‘s Avonds kun je genieten van muziek en drankjes bij de KEI-parade en de Night of the Songs.

 

 

14 augustus 2019

 

Op de derde dag staat sport centraal. Op het middagprogramma staat het Sportplaza op de planning. ‘s Avonds is het ‘More to Explore’ georganiseerd en kun je het nachtleven leren kennen met de kroegentocht in de binnenstad.

 

 

15 augustus 2019

 

Vandaag kun je genieten op het ‘Open Air Festival’. Muziek, cultuur en activiteiten, je kunt het hier allemaal ontdekken. Daarna kun je heerlijk eten bij ‘Eat and Greet’ en ‘s avonds is er een film op de Vismarkt.

 

16 augustus 2019

 

 

De dag begint met ‘Love, Lust en Lounge’ om 13:30 uur bij Pathe. Hier krijg je alles te weten over seks, alcohol en drugs. ‘s Avonds is het tijd voor het Eindfeest en wanneer jij tot in de late uurtjes door wilt gaan is er een afterparty georganiseerd.