Kick-In Introductieweek Enschede 2019

De Kick-In introductieweek is de week voor aankomende studenten aan de Universiteit Twente. Tijdens deze bomvolle week maak je kennis met de studenten en de stad. Iedere dag staat volgepland met leuke activiteiten, diners en natuurlijk feestjes tot in de late uurtjes.

Vanaf

21 augustus 2019

Tot en met

29 augustus 2019

Tijd tot start

Introweek

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Meer info

Programma Kick-In Introductieweek 2019

Let op: onderstaand zie je de voorlopige & samengevatte agenda voor de introductieperiode. Aan deze programma informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Kijk voor de volledige en actuele agenda op de website van de introductiecommissie (link rechtsbovenin).

 

21 augustus 2019

 

De introductieweek begint met de Centrale Registratie, wanneer je daar mee klaar bent kun je direct naar de Openingsmarkt. Hier maak je kennis met de studentenverenigingen van Enschede. Op het middagprogramma staan onder andere de opening van de introductieweek, het fotomoment en de kennismaking met de doegroepouders en medestudenten. ‘s Avonds is er een Cnødde City Tour gepland met daar aansluitend het Kick-Off feest.

 

22 augustus 2019

 

Op deze dag staat cultuur centraal. De dag begint met een heerlijke brunch om 10:30 uur. Begin van de middag staat de ‘Open Class’ op het programma, waar Adam Fields zal optreden. ‘s Middags kun je terecht op de Bonnenmarkt, het Cultuurfestival en de Superball. Na het diner staat er een concert gepland op de Oude Markt en een Afterparty tot in de late uurtjes…

 

23 augustus 2019

 

Op deze dag staat sport centraal. In de ochtend is het eerst tijd voor de warming up. Daarna is het tijd voor de UnionCard Campus Games, dat tot 16:00 uur duurt. Samen met jouw doegroep zal je tijdens deze games strijden tegen andere groepen. Na de UnionCard Campus Games is het tijd voor de groepsactiviteit en de Sport BBQ. ’s Avonds zijn er meerdere feesten georganiseerd, onder andere: Poolparty, Grolsch Taste Cantus, Sportfeest en de Vestingbar Schuimparty.

 

24 augustus 2019

 

Op het ochtendprogramma staat een activiteit in het centrum van Enschede. Hierna is de lunch (lekker luxe). Vanaf 14 uur kun je kennis maken met alle gezelligheidsverenigingen op het Fact Forum. Om 16:30 uur organiseert AEGEE een pubquiz waar je jouw kennis kan testen. Na het diner bij de Pakkerij kun je terecht op verschillende feesten.

 

25 augustus 2019

 

Op deze dag kun je zelf kiezen wat jij samen met je medestudenten gaat doen. Op vertoon van je polsbandje krijg je toegang tot vele bezienswaardigheden en activiteiten in de stad en universiteit. ‘s Avonds wordt er een openlucht bioscoop georganiseerd.

 

28 augustus 2019

 

Dag 6 is een vrije dag, en kun je doen wat je zelf leuk lijkt. Om 17 uur is het tijd voor ‘Daghappen’. Hier kun je in verschillende restaurants genieten van een heerlijke daghap. ‘s Avonds wordt er een kroegentocht en twee andere feesten georganiseerd.

 

29 augustus 2019

 

Het programma van vandaag begint met Entrepreneurial Inspiration en een lunch. ‘s Middags wordt het Kick Out Festival georganiseerd waar je kunt genieten van heerlijke muziek en attracties. ‘s Avonds en ‘s nachts is het tijd voor de Spierfondsloterij en het Kennispark Innovation Dinner.