AEGEE-Leiden

AEGEE-Leiden is dé Europese studentenreisvereniging. Wij komen elke dinsdag samen voor de borrel, organiseren verschillende uiteenlopende activiteiten zoals feesten, diners, workshops en natuurlijk vele reisjes. Je kan je aansluiten bij een dispuut waarmee je elke week voorafgaand aan de borrel samen eet en afhankelijk van het dispuut verschillende activiteiten onderneemt, zoals een dispuutsweekend. Je kan je inzetten voor de vereniging door in een of meerdere commissies actief te zijn en hiermee activiteiten zoals een diner, workshop, feest of reis te organiseren. Daarnaast hebben wij ook collectieven waar je altijd gewoon bij kan, dit zijn groepen leden die rondom een gemeenschappelijk thema iets ondernemen, bijvoorbeeld praten over voetbal, films kijken of samen lekker koken. Op lokaal niveau is er dus genoeg te doen en er zijn geen verplichtingen om deel te nemen aan activiteiten.

Vanuit Leiden zelf organiseren wij ongeveer zes (lift)reizen en weekenden per jaar. Daarnaast hebben we een netwerk van 170 zusterverenigingen verspreid door Europa die bijna elke week veelzijdige evenementen organiseren gedurende het hele jaar. Hierdoor komen wij in alle uithoeken van Europa. Op zowel lokaal als Europees niveau kan je zo actief worden als je wilt, dus bereid je voor op grenzeloze gezelligheid!

Facts AEGEE-Leiden

Leden

Aantal leden

  • Percentage Vrouw 65% 65%
  • Percentage Man 35% 35%

Aantal eerstejaars

Mogelijkheden

M

Jaarclubs

N

Disputen

6 Disputen
M

Verenigingshuizen

M

Eigen societeit

Wel een vaste borrellocatie
M

Eigen mensa

Wel elke maand een diner

Openingstijden

Kantoor van bestuur is bereikbaar tijdens kantoortijden. We hebben een vaste borrel op dinsdag en verder per week verschillende activiteiten en reizen die georganiseerd worden. 

Ma: Afwisselend

Di: Afwisselend – Borrel vanaf 21:00

Wo: Afwisselend

Do: Afwisselend

Vr: Afwisselend

Za: –

Zo: –

Oprichting

1985

Contributie

€ 50,-

Bierprijs

€ 1,50

Lid worden

Aanmelden kan via de website of tijdens borrels, activiteiten en de EL-CID week.

Foto’s AEGEE-Leiden

 

Contact AEGEE-Leiden

Sociëteit / borrellocatie

De Kroon
Langegracht 65, Leiden

Bestuur / kantoor

Plexus International House
Kaiserstraat 25
2311 GN Leiden
071 527 55 52

Email

info@aegee-leiden.nl 

 

Internet

www.aegee-leiden.nl