S.V. KoKo

KoKo is een studentenvereniging met een mooi pand vlakbij het station en het uitgaanscentrum van Maastricht. Wij bieden onze leden ontzettend veel zelf georganiseerde activiteiten en vooral een mooie plek voor gezelligheid. 

KoKo is een unieke vereniging in Maastricht. Wij zijn een vereniging met een open en vrij karakter. Zo kennen wij geen ontgroening maar een introductieweekend dat bol staat van gave activiteiten en gezelligheid. Daarnaast is bij KoKo iedereen welkom en heeft KoKo een heleboel verschillende leden. Deze verscheidenheid van leden is geen enkel probleem. Sterker nog het is juist de kracht van onze vereniging dat iedereen zijn plekje binnen de vereniging heeft en kan vinden. Hieruit blijkt ook het belang dat wij hechten aan gelijkwaardigheid van onze leden. 

Zoals al aangegeven hebben wij een divers ledenbestand. Deze diversiteit komt overal in onze vereniging terug. Wij organiseren bijvoorbeeld enorm veel activiteiten. Hierbij kun je denken aan wekelijkse feesten en borrels maar ook aan sportactiviteiten en culturele activiteiten. De activiteiten zijn per week verschillend en variëren van een cabaretavond tot een voetbaltoernooi en van een gala tot een avond waarop er geworsteld wordt in een zwembad gevuld met spaghetti en rode saus.

Facts S.V. KoKo

Leden

Aantal leden

  • Percentage Vrouw 60% 60%
  • Percentage Man 40% 40%

Aantal eerstejaars

Mogelijkheden

N

Jaarclubs

35

N

Disputen

10

M

Verenigingshuizen

N

Eigen societeit

N

Eigen mensa

Openingstijden

 

Ma: 21:00 – 05:00

Di: 21:00 – 05:00

Wo: 21:00 – 05:00

Do: 21:00 – 05:00

Vr: 16:00 – 20:00

Za: –

Zo: –

Oprichting

1976

Contributie

€ 150,-

Bierprijs

€ 1,16

Lid worden

Mail naar inschrijvingen@svkoko.nl of kom naar onze vereniging tijdens de inkom!

Contact S.V. KoKo

Sociëteit / Bestuur

Studentenvereniging KoKo
Gebroeders Hermansstraat 11-B
043-3219383

Email

bestuur@svkoko.nl

 

Internet

http://www.svkoko.nl/