M.S.V. Tragos

Maastrichtse Studentenvereniging Tragos is de grootste traditionele studentenvereniging van Zuid-Nederland. Tragos is in 1982 ontstaan uit het samenvoegen van de MHS Club (mannensociëteit) en de MVSV Katzika (vrouwensociëteit) en in de jaren die volgden uitgegroeid tot de leidende studentenvereniging van de stad.

M.S.V. Tragos verschilt van andere verenigingen door zich te richten op de ontwikkeling van haar leden. Dit doet zij op drie verschillende vlakken: studeren op de Universiteit Maastricht of Hogeschool Zuyd, het vormen van een netwerk wat leidt tot het opdoen van werkervaring en het faciliteren van extra activiteiten. Laten we deze drie categorieën om de beurt langslopen.

Ten eerste heeft Tragos een disputencultuur, waarbinnen ouderejaars de jongerejaars kunnen helpen met de studiestof die zij reeds gehad hebben. Ten tweede ontmoet je binnen Tragos mensen die jou weer zullen voorstellen aan stage-mogelijkheden, baantjes en andere unieke kansen. Verder werkt Tragos nauw samen met studentenorganisaties als UniPartners en AIESEC, die zich richten op het doormaken van een persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Dit alles wordt gedaan met een lach. Bij Tragos sluit je vriendschappen voor het leven en leg je de basis voor alles wat er na je studententijd komt.

Facts M.S.V. Tragos

Leden

Aantal leden

  • Percentage Vrouw 55% 55%
  • Percentage Man 45% 45%

Aantal eerstejaars

Mogelijkheden

N

Jaarclubs

N

Disputen

N

Verenigingshuizen

N

Eigen societeit

N

Eigen mensa

Openingstijden

Ma: 17:00 – 03:00

Di: –

Wo: 17:00 – 04:00

Do: 17:00 – 04:00

Vr: Open feesten

Za: –

Zo: –

Oprichting

1982

Bierprijs

€ 1,10

Lid worden

Tijdens de INKOM kun je je aanmelden bij M.S.V. Tragos

Foto’s M.S.V. Tragos

Contact M.S.V. Tragos

Sociëteit / borrellocatie

Fort Koning Willem I
Kastanjelaan 66
043 – 321 11 87

Bestuur / kantoor

Kastanjelaan 66
6217 SB Maastricht
043 – 321 11 87