Bier en Bijbel is de leus van de Nijmeegse studentenvereniging de Navigators (NSN). Misschien een onverwachte combinatie als je dit voor het eerst leest. We zijn een christelijke studentenvereniging van ongeveer 200 leden en bestaan sinds 1989. Ons geloof is de basis van onze vereniging en samen willen we Jezus leren kennen en Hem bekend maken in Nijmegen. We komen samen om ons geloof te delen en willen vol positieve energie aanwezig zijn in Nijmegen, de RU en de HAN. Naast ‘bijbel’ is er dus ‘bier’. Bier staat symbool voor de studentikoziteit, de wekelijkse borrels, onze sociëteit ‘de Villa van Schaeck’ en voor alle feesten en activiteiten van de vereniging. Kortom, voor het studentenleven waar we volop van genieten als vereniging.

NSN is opgedeeld in 9 disputen die elke woensdagavond samen eten, in kleine groepen praten over het geloof of samenkomen voor een activiteit. Elke woensdagavond is er vanaf 22:30u een borrel in ‘de Villa van Schaeck’. Daarnaast zijn er sportdagen, feesten, een gala, weekenden, vieringen met sprekers en nog veel meer.

We staan ook open voor niet-leden met verschillende activiteiten. Bovendien is iedereen welkom bij onze vieringen en borrels!

Facts NSN

Leden

Aantal leden

  • Percentage Vrouw 62% 62%
  • Percentage Man 38% 38%

Aantal eerstejaars

Mogelijkheden

M

Jaarclubs

N

Disputen

9 Disputen
N

Verenigingshuizen

N

Eigen societeit

M

Eigen mensa

Openingstijden

 

Ma: –

Di: –

Wo: 18:00 – 22:00 (disputen)
22:30 – 02:00 (borrel)

Do: –

Vr: –

Za: –

Zo: –

Oprichting

1989

Contributie

€ 100,-

Bierprijs

€ 1,-

Lid worden

Lid worden kan in september na het deelnemen van een kennismakingstijd. De inschrijvingen openen in juni en sluiten begin september.

Foto’s NSN

 

Contact NSN

Sociëteit / borrellocatie

‘De Villa van Schaeck’
Van Schaeck Mathonsingel 10
6512 AP Nijmegen

06-16199987

 

Email

bestuur@navigatorsnijmegen.nl

 

Internet

www.nsnijmegen.nl