Studentenvereniging STURAD

Studentenvereniging STURAD is opgericht op 1 oktober 1975 als StudentenRaad Academie Diedenoort. In 2004 is Hogeschool Diedenoort verhuist naar Nijmegen en Arnhem. Sv. STURAD is meeverhuist naar de HAN in Nijmegen. Vanaf het heden richt sv. STURAD zich dan ook op de gehele HAN. Natuurlijk kent elke opleiding van de HAN ook een eigen studievereniging, maar met STURAD breid je je contacten uit en leer je veel mensen kennen van alle soorten opleidingen. Ook is STURAD de enige studentenvereniging die zich alleen maar richt op HAN-studenten, en dus dé studentenvereniging van de HAN.

STURAD borrelt elke donderdag in de stamkroeg café van Rijn, waar je als lid ook korting krijgt op bier, wijn en fris. Daarnaast worden er super leuke activiteiten georganiseerd, zoals het jaarlijkse gala waarbij iedereen uitgedost is in de mooiste pakken en jurken. Ook organiseren we elk jaar een weekendje weg, een bier-cantus en andere leuke uitjes en feestjes. Verder kun je bij onze vereniging een jaarclub oprichten of je aansluiten bij een van onze 3 disputen om nog betere vriendschappen te sluiten.

Ook kennen we bij STURAD geen ontgroening! Ons motto is namelijk ‘Niets moet, alles mag’. Bij STURAD zul je dus gegarandeerd een mooie studententijd hebben, Nijmegen leren kennen en vrienden maken voor het leven.

Facts STURAD

Leden

Aantal leden

Aantal eerstejaars

Mogelijkheden

N

15 jaarclubs

N

3 disputen

N

Borrels in de stamkroeg

Openingstijden

Ma: –

Di: –

Wo: –

Do: Vanaf 22:00 in stamkroeg

Vr: –

Za: –

Zo: –

Oprichting

1975

Contributie

€50,- per jaar

Bierprijs

€2,-

 

Lid worden

In augustus organiseert STURAD een introductiekamp waar je je kan inschrijven. Ook worden heel September elke donderdag activiteiten gehouden om kennis te kunnen maken met STURAD. Inschrijven kan het hele jaar door.

Foto’s STURAD

Contact STURAD

Adres stamkroeg

Café van Rijn
Molenstraat 103A
Nijmegen

Email

Info@sturad.nl

Website

sturad.nl