OWee Delft 2019

De OWee is de introductieweek voor toekomstige studenten aan zowel de TU Delft als aan Inholland Delft. De introweek begint op zondag, maar die dagen daarvoor heb je al het introductieweekend van jouw opleiding. Tijdens de OWee leer je de stad Delft kennen en krijg je de kans om de verschillende studentenverenigingen te ontdekken. Ieder jaar wordt er een fantastisch programma neer gezet met onder andere culturele en sportieve activiteiten en vele feestjes.

Vanaf

18 augustus 2019

Tot en met

22 augustus 2019

Meer info

 

Programma OWee 2019

Let op: onderstaand zie je de voorlopige & samengevatte agenda voor de introductieperiode. Aan deze programma informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Kijk voor de volledige en actuele agenda op de website van de introductiecommissie (link rechtsbovenin).

 

18 augustus 2019

 

De eerste dag begint met een groot ontvangst. Gelijk hierna volgt de BBQ terwijl verschillende verenigingen laten zien wat Delft te bieden heeft. De dag wordt afgesloten met een groots feest met veel Delftse studenten!

 

19 augustus 2019

 

Deze dag wordt geopend met een heerlijk ontbijt en de officiele opening! ‘s Middags is het tijd om de stad Delft op een leuke manier te gaan ontdekken. Vervolgens is er een grote informatiemarkt waar alle verenigingen, de gemeente en bedrijven zich presenteren met gave stunts en gadgets.

 

20 augustus 2019

 

Op de derde dag is de ‘verenigingendag’! Er zullen rondleidingen zijn bij veel verschillende verenigingen zodat hier de sfeer geproefd kan worden. Ook zal er deze dag een erg gezellig foodtruck en chill evenement plaatsvinden. Aan het einde van de middag zullen alle studentenverenigingen zo goed mogelijk laten zien wat ze in huis hebben tijdens het presidentenforum.

 

21 augustus 2019

 

Op woensdag is het tijd voor de Backstage Campus Tour op de Campus van Delft. ‘s Middags kun je laten zien hoe sportief je bent op de Sport & Cultuur middag. Na het diner is het tijd voor de Cantus en verenigingenavond!

 

22 augustus 2019

 

De laatste dag! Tijd om uit te brakken… Er zal een lekkere uitbrak-lunch klaarstaan en er zal een klein festival plaatsvinden op het Basecamp. Vanaf deze brunch kun je langs verenigingen gaan die in de middag en avond nog activiteiten organiseren. Handig om de knoop door te hakken als je nog twijfelt of en waar je lid wil worden!