Studentenvereniging Mozaik

Studentenvereniging Mozaik is een Turkse studentenvereniging gevestigd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Wij zijn in 1995 opgericht door Nederlandse studenten van Turkse komaf en zijn daarmee de oudste Turkse studentenvereniging in Nederland. Wij willen benadrukken dat ondanks wij een Turkse studentenvereniging zijn wij iedereen graag verwelkomen, ongeacht de afkomst van de student. Iedereen is welkom!

Wij vinden het als vereniging zeer belangrijk dat onze leden de kans krijgen om zich optimaal te ontwikkelen gedurende zijn/haar studieperiode en in deze periode ook veel plezier maken! De studieperiode hoort meer te zijn dan alleen colleges volgen en tentamens halen. Wij organiseren jaarlijks verschillende soorten activiteiten waarbij studenten de kans krijgen om elkaar, maar ook mogelijke toekomstige werkgevers beter te leren kennen. Activiteiten die wij zoal organiseren zijn: inhousedagen, workshops, borrels, studiereizen, etc. Daarnaast vinden wij het ook belangrijk om samen een steentje bij te dragen aan de maatschappij. Om deze reden organiseren wij in samenwerking met vrijwilligersorganisaties evenementen om zo een uitgekozen doelgroep in het zonnetje te zetten. Ben jij geïnteresseerd geraakt in onze vereniging? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via onze social media kanalen (Facebook, Instagram en Linked-In) of website (https://www.sv-mozaik.nl/)!

Facts SV Mozaik

Leden

Aantal leden

  • Percentage Vrouw 50% 50%
  • Percentage Man 50% 50%

Openingstijden


Er zijn geen vaste openingstijden. Normaal gesproken kan iedereen elke schooldag langskomen bij ons op kantoor. Vaak is er een bestuurslid aanwezig. 

Oprichting

1995

Contributie

€ 15,- per jaar (eerstejaars betalen het eerste jaar geen contributie)

 

Lid worden

Geïnteresseerden kunnen gemakkelijk het gehele jaar door lid worden door het formulier op onze website in te vullen: sv-mozaik.nl/word-lid/

Foto’s SV Mozaik

Contact SV Mozaik

Adres vereniging

P-gebouw, kamer PT-1.006
Burgemeester Oudlaan 50
3062 PA Rotterdam

E-mail

info@sv-mozaik.nl

Website

sv-mozaik.nl