UIT-dagen introductie Utrecht 2019

Voor alle aankomende studenten in Utrecht wordt de UIT georganiseerd. In deze week leer je de stad Utrecht en jouw medestudenten kennen. Door de UIT Begint jouw studententijd goed, want op welke manier kun je je studententijd beter beginnen? In vier dagen tijd ontdek je de sportieve, culturele en muzikale kant van Utrecht.

Vanaf

12 augustus 2019

Tot en met

16 augustus 2019

Tijd tot start

Introweek

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Meer info

Programma UIT-dagen introductie 2019

Let op: onderstaand zie je de voorlopige & samengevatte agenda voor de introductieperiode. Aan deze programma informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Kijk voor de volledige en actuele agenda op de website van de introductiecommissie (link rechtsbovenin).

 

12 augustus 2019

 

De UIT-dagen beginnen vandaag om 09:00 met de opening in TivoliVredenburg. Daarna mogen jullie heerlijk genieten van een lekkere lunch in het Wilhelminapark. ‘s Middags is het tijd voor Crazy 030 waar je de stad Utrecht goed leert kennen. Na deze tocht kun je dineren bij ‘UITeten’. ‘s Avonds is het tijd voor het Openingsfeest: Licht Uit, Spot Aan! in TivoliVredenburg.

 

13 augustus 2019

 

De tweede dag begint met workshops. Na de verschillende workshops is het tijd voor een lekkere lunch en Utrecht Spreekt Uit. Daarna is het tijd voor PLAYGROUND tot 18:00 uur. ‘s Avonds kun je weer voor een kleine vergoeding lekker UITeten.

 

14 augustus 2019

 

Op de vroege woensdagochtend is er geen vast programma, dus je kunt uitslapen of er zelf op uit trekken. Jullie worden om 11:00 uur verwacht in de Botanische Tuinen voor een Duurzame Lunch. Na de lunch is het tijd voor het Student Event. Dit vindt plaats op het studententerrein op de Uithof en de Botanische Tuinen. ‘s Avonds kun je weer lekker UITeten en daarna dansen bij ‘Kortsluiting: Culture Night’.

 

15 augustus 2019

 

Vanaf 12 uur kun je naar het leuke UITfestival waar je kunt dansen bij de DJ’s, de stad kunt leren kennen en nog veel meer! ‘s Avonds is het tijd voor het legendarische ‘UITGESCHAKELD feest’ met daaropvolgend de Afterparty in TivoliVredenburg.