S.S.R.-N.U.

S.S.R.-N.U. is de oudste christelijke studentenvereniging van Utrecht. Al meer dan 100 jaar combineren wij ‘feesten en diepgang’, om zo elk lid een fantastische studententijd te bieden. Bij S.S.R. leer je snel nieuwe mensen kennen en sta je gelijk midden in het studentenleven. In ons historische pand aan de Oudegracht 32 organiseren wij onze borrels, diners, feesten, dispuutsavonden, lezingen, debatten en kringen.
 
We hebben als vereniging een uniek karakter binnen het studentenlandschap in Utrecht door de combinatie van (christelijke) verdieping en gezelligheid. Bij ons zijn studenten van alle christelijke stromingen en ook studenten die niet geloven welkom. Deze verscheidenheid zie je terug in open discussies waarbij er veel verschillende opvattingen over het geloof en de wereld om ons heen zijn. Door ons kleinschalig en betrokken karakter is er meer dan genoeg gespreksstof aan de bar en een breed aanbod van kringen waarin er dieper op de bijbel of maatschappelijke onderwerpen wordt ingegaan.
 
Bij S.S.R.-N.U. vinden we het belangrijk dat je studententijd dé tijd is om de wereld te ontdekken en jezelf te ontwikkelen. Daarom word je bij ons vanaf je eerste jaar actief bij je dispuut, en kun je ook meteen lid worden van commissies en onderverenigingen. Meer weten? Kom langs of neem contact op met vicepraeses@ssr-nu.nl!

Facts S.S.R.-N.U.

Leden

Aantal leden

  • Percentage Vrouw 51,9% 51,9%
  • Percentage Man 47,4% 47,4%
  • Percentage Non-binair 0,7% 0,7%

Aantal eerstejaars

Mogelijkheden

N

Jaarclubs

N

Disputen

N

Verenigingshuizen

N

Eigen sociëteit

N

Eigen mensa

Openingstijden

Ma:

Di: 10:00 – 17:00 en 21:00 – 03:00

Wo: –

Do: –

Vr: –

Za: gesloten

Zo: 11:00 – 13:00

Oprichting

1906

Contributie

€ 150,-

Bierprijs

€ 1,15

Lid worden

Kan in augustus of september via de website. Je mag altijd in het jaar langskomen.

Foto’s S.S.R. – N.U.

Contact S.S.R.-N.U.

Sociëteit / Bestuur

Ab actiaat der S.S.R. – N.U 
Oudegracht 32
3511 AP Utrecht
030 231 75 48

Email

info@ssr-nu.nl 

Website

ssr-nu.nl