Studenten Toneelvereniging STUK

STUK is dé onafhankelijke studenten toneelvereniging voor studenten uit de stad Utrecht. Het doel van de vereniging is het verbinden van studenten met een passie voor toneel en alles wat hiermee samenhangt, zoals regisseren, licht en geluid, kostuums, decor en natuurlijk acteren! Er is veel ruimte voor ideeën en initiatief om invulling te geven aan STUK.

STUK organiseert elk jaar meerdere producties, geregisseerd door professionele regisseurs, semi-professionele regisseurs en leden zelf. Daarnaast zijn er verschillende lessenreeksen en een korte film om aan mee te doen. Ook hebben leden de mogelijkheid om plaats te nemen in een van de vele commissies of werkgroepen. Zo kunnen ze bijdragen aan de vereniging en nieuwe vaardigheden opdoen. Met behulp van deze commissies organiseert STUK het hele jaar door verschillende workshops, uitjes en andere leuke activiteiten voor alle leden. Gezelligheid is natuurlijk ook ontzettend belangrijk bij STUK! Er is genoeg te doen met borrels, (theater)activiteiten, feestjes, een jaarlijkse reis en meer!

Facts STUK

Leden

Aantal leden

Aantal eerstejaars

Mogelijkheden

M

Jaarclubs

M

Disputen

‘STUKjes’: groepjes van leden met dezelfde hobby/interesse

M

Verenigingshuizen

M

Eigen societeit

M

Eigen mensa

Oprichting

2018

Contributie

€70,- basis en extra contributie voor het meedoen aan een productie

Bierprijs

Er wordt geborreld op verschillende locaties in het centrum van Utrecht, onder andere bij Cultuurcentrum Parnassos. Alle leden zijn vrijblijvend welkom om een biertje of een frisje te komen drinken.

Lid worden

Lid worden kan in het begin van het collegejaar en in januari door een online aanmeldingsformulier in te vullen.

Contact STUK

Bestuur / kantoor

Parnassos Cultureel Centrum
Kruisstraat 201
3581 GK Utrecht

Email

bestuur@stvstuk.nl

 

Internet

https://www.stvstuk.nl/