VU Introductiedagen Amsterdam 2019

 

Tijdens de VU Introductiedagen leer je jouw toekomstige medestudenten en de stad Amsterdam kennen. Van een sportieve dag tot aan feesten tot in de late uurtjes, het komt deze week allemaal voorbij. De algemene introductieperiode vindt plaats van 21 tot en met 27 augustus. Afhankelijk van jouw opleiding is er ook een programma gepland op de dagen na de intro.

Vanaf

21 augustus 2019

Tot en met

27 augustus 2019

Meer info

 

Programma VU Introductiedagen 2019

Let op: onderstaand zie je de voorlopige & samengevatte agenda voor de introductieperiode. Aan deze programma informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Kijk voor de volledige en actuele agenda op de website van de introductiecommissie (link rechtsbovenin).

 

21 augustus 2019

 

‘s Ochtends wordt de introweek officieel geopend. In het middagprogramma start de informatiemarkt, ontdek je de campus en het theater en ga je dineren met de verenigingen.

 

22 augustus 2019

 

De tweede dag van de introweek ga je Amsterdam ontdekken. Tijdens deze dag kom je op de populairste studentenplekken en op de verborgen pareltjes van de stad. ‘s Avonds staat comedy op het programma.

 

23 augustus 2019

 

Deze dag draait om het Uilestedefestival. ‘s Avonds is het tijd voor het Zwemfest! Of kijk een film in de VU Bioscoop!

 

26 augustus 2019

 

Deze dag worden er meerdere activiteiten georganiseerd. Onder andere een rondleiding over de VU campus, een studietour en een facultair programma. Op maandagavond ga je met je groepje naar een hotspot van Amsterdam voor een ontspannen avond met spelletjes, film en muziek.

 

27 augustus 2019

 

Deze dag worden er meerdere activiteiten georganiseerd. Onder andere minicolleges, trainingen, een stadstour of een facultaire dag. ‘s Avonds wordt de introweek afgesloten met de ‘Campusafsluiting het Eindfeest’.