Studentenverenigingen Den Haag

Den Haag is een stad met veel verschillende leuke verenigingen.

Veel studentenverenigingen zijn centraal gelegen in het centrum en tussen de hogescholen van Den Haag. Het aanbod van verenigingen is niet heel groot, maar de meeste verenigingen in deze stad hebben vaak wel een lange geschiedenis met mooie tradities. Maak kennis met de verenigingen in Den Haag.

Maak kennis met de studentenverenigingen, studieverenigingen & studentensportverenigingen in Den Haag.

Studentenverenigingen

Hindoe Studenten Forum Nederland

HSFN is een studentenvereniging die door middel van haar gezellige en leerzame activiteiten de samenhang onder onder Hindoe studenten (en zij die affiniteit met de Hindoe cultuur/filosofie hebben) in Nederland tracht te vergroten en zo streeft naar de instandhouding van de Hindoe Dharma.

> Lees meer

Jonge Socialisten Den Haag – Leiden

Welkom bij de Jonge Socialisten in de PvdA Den Haag – Leiden. Eén van de meest actieve en gezelligste afdeling van de JS in heel het land! Kritisch, maar altijd constructief bezig met de vraag hoe het beter kan in Den Haag, Leiden en in Nederland.

> Lees meer

Navigators Studentenvereniging Den Haag

Navigators Studentenvereniging Den Haag, of wel NSDH, is gevestigd in het centrum van Den Haag. Bij NSDH kun je terecht voor leuke activiteiten, goede feesten en gedeelde interesses voor het christendom. Vergeleken met de christelijke studentenvereniging ALPHA Den Haag zijn de Navigators iets minder bezig met het geloof. NSDH komt van oorsprong uit Amerika.

> Lees meer

HAAGSCH STUDENTEN SCHUTTERS KORPS “PRO LIBERTATE”

Het Haagsch Studenten Schutters Korps “Pro Libertate” vertolkt de brugfunctie tussen de studentenmaatschappij en Defensie. Word je dan militair? Nee, zeer zeker niet. Je kan echter wel deelnemen aan een breed scala van de leukste en mooiste activiteiten met Defensie. Denk hierbij aan militair parachutespringen, schietdagen met defensiewapens, deelname aan militaire oefeningen als oefenvijand en aan de gaafste (inter)nationale militaire wedstrijden.

> Lees meer

Studieverenigingen

Studievereniging Auxilium

Studievereniging Auxilium is er voor HBO-V studenten aan de Haagse Hogeschool. De jonge vereniging wordt gerund door studenten, voor studenten. Samen organiseren wij educatieve evenementen als een bezoek aan een snijzaal, maar ook borrels en feestjes.

> Lees meer

Sportverenigingen

H.S.R.V. Pelargos

Pelargos is een roeivereniging en de oudste studentensport vereniging in Den Haag. Roeien is een echte studentensport waar sport en gezelligheid samenkomen. Alle studenten zijn welkom.

> Lees meer

Volleybalvereniging Sovicos

Al 70 jaar is volleybalvereniging Sovicos een begrip in Den Haag. Niet alleen de oudste, ook de gezelligste club van de stad en omstreken. Met 12 teams gaan zij jaarlijks de strijd aan in de volleybalcompetitie. Elke vrijdagavond is het dan ook een feestje in een van de oudste sporthallen van Den Haag; De Steenwijklaan.

> Lees meer

Overige studentenverenigingen Den Haag

H.S.C. INTAC van Zwijndregt (INTAC)
Haagsche Studenten Vereeniging (HSV)
La Confrérie

 

Staat jouw vereniging hier niet bij? Of wil je ons informatie aanleveren voor een uitgebreidere vermelding met logo? Neem dan ajb contact met ons op via verenigingen@studentenwegwijzer.nl