Onze vereniging
De Juridische Faculteit der Amsterdamsche Studenten (JFAS) is de Juridische Faculteitsvereniging van de Universiteit van Amsterdam. Deze in 1911 opgerichte studievereniging kent inmiddels circa 1500 leden en is daarmee een van de oudste en grootste studieverenigingen van Amsterdam.

In balans
Het leven van een student is druk, hectisch en veelzijdig. Te diep met je neus in de boeken is niet goed, te diep met je neus in het glaasje kijken ook niet.

Al sinds 1911 organiseren we uiteenlopende activiteiten voor rechtenstudenten aan de UvA. Zo organiseren we al jaren een maandelijkse borrel in de Heeren van Aemstel, maken we elk jaar verschillende reizen, zowel binnen als buiten Europa en bezoeken we verschillende advocatenkantoren, rechtbanken en andere juridische instanties. Zo kun je je mederechtenstudenten leren kennen en maak je kennis met de praktijk van de juridische wereld.

Op deze manier geven wij zowel op sociaal als intellectueel gebied de extra verdieping in je rechtenstudie en zorgen we ervoor dat je perfect kunt balanceren tussen de drukke studie en het studentenleven, tussen theorie en praktijk.

Boeken en samenvattingen
Naast de uiteenlopende activiteiten biedt JFAS samenvattingen aan voor alle vakken die in de bachelor gegeven worden. Niet alleen de literatuur en arresten worden samengevat aangeboden, maar ook de werkgroepopgaven en hoorcolleges en stappenplannen.

Ook hebben de leden van JFAS recht op 5% korting op Nederlandstalige boeken bij bestelling van minimaal twee exemplaren. Tijdens de boekenbestelperiode is deze korting maar liefst 10%. Op Engelstalige boeken is de korting standaard 15%.

Website: jfas.com