Een combi oven magnetron vrijstaand is de ideale uitbreiding voor jouw keuken. Een magnetron en een oven zijn eigenlijk onmisbaar, dus hoe handig als je deze twee apparaten in één kunt aanschaffen! Dit scheelt veel ruimte, waardoor je meer plek overhoudt voor andere spullen. Maar wat is dan precies de beste combi oven magnetron? Als je wat hulp nodig hebt hierbij, zit je hier helemaal op de goede plek. Lees verder voor de top 5 van 2024 en waar je op moet letten bij het aanschaffen van een combi oven magnetron.

Of bekijk meteen alle combi oven magnetrons vrijstaand bij:
> Coolblue
> bol.com
> MediaMarkt

 

Inhoud

> 5 beste combi oven magnetron vrijstaand
> Combi oven magnetron vrijstaand | Waar let je op?

5 beste combi oven magnetron vrijstaand

Om je te helpen bij het uitzoeken van de beste combi oven magnetron vrijstaand, hebben we onderstaande top 5 opgesteld. Het toplijstje is opgesteld op basis van grondig onderzoek bij de verschillende betrouwbare leveranciers, op basis van recensies en de aspecten die onderaan dit artikel worden omschreven.

1. Samsung MC32K7055CK

combi-oven-magnetron-vrijstaand-samsung

HotBlast
Draaiplateau is uit te schakelen
Crispfunctie
Hij is redelijk groot

Lees verder
Deze combi magnetron is precies wat je nodig hebt in je keuken. Met de HotBlast functie is je eten tot wel 50% sneller klaar. Als je vaak haast hebt, is dat ideaal. Daarnaast kun je het draaien van het plateau van de magnetron uitzetten. Dit is handig als je er een ovenschaal inzet, dan komen de hoeken niet tegen de combi oven magnetron. Met de Crispfunctie kun je friet of bijvoorbeeld kip lekker knapperig bereiden. Krijg je er al honger van…?  

Bekijk de Samsung MC32K7055CK bij:
> Coolblue
> bol.com

2. LG MJ3965ACS

combi-oven-magnetron-vrijstaand-lg

Houtskool hitte-element
iWave technologie
Stoomfunctie
Niet compact

Lees verder
Met een vermogen van 1100 watt warm je snel en gemakkelijk maaltijden op. Met de stoomfunctie kun je ook een gezonde maaltijd op tafel zetten, vitamines en mineralen blijven op deze manier behouden. Door het houtskool hitte-element kun je heel lekker een biefstuk bereiden. Een zachte binnenkant met een knapperig randje. Weet je niet hoe je iets moet bereiden? Dan gebruik je gemakkelijk de automatische programma’s. Door de iWave technologie worden de microgolven gelijkmatig door de ruimte verspreid. Zo verwarm je je eten beter op. Ten slotte kun je de geëmailleerde wand makkelijk schoonmaken. Etensresten koeken hier namelijk niet op aan.  

Bekijk de LG MJ3965ACS bij:
> Coolblue
> MediaMarkt
> bol.com

3. Inventum MN325CS

combi-oven-magnetron-vrijstaand-inventum

Bijgeleverd draaispit
Budgetproof
Gebruik automatische programma’s
Hij is redelijk groot

Lees verder
Met het bijgeleverde draaispit kun je met deze combi oven magnetron heel lekker kip bakken. Met een vermogen van 1000 watt kun je heel snel gerechten opwarmen. Naast de magnetron- en normale ovenstand zit er ook een ontdooi- en grillfunctie op. Daarnaast kun je gebruik maken van de automatische programma’s. Selecteer het gewicht en type gerecht en het apparaat doet de rest.

Bekijk de Inventum MN325CS bij:
> Coolblue
> MediaMarkt
> bol.com

4. Sharp R982STWE

combi-oven-magnetron-vrijstaand-sharp

Bijna 40 liter
Inverter technologie
Gebruik automatische programma’s
Hij is redelijk groot

Lees verder
Met een inhoud van 42 liter kun je in deze combi magnetron ook grote gerechten zoals lasagne klaarmaken. Door de inverter technologie warmen je gerechten gelijkmatig op. Zo heeft je lasagne minder snel een koude bodem. Ook kun je met deze Sharp gerechten grillen. Weet je niet hoe je jouw gerecht moet bereiden? Gebruik dan de automatische functies, die je instelt door het gerecht en het gewicht aan te geven.  

Bekijk de Sharp R982STWE bij:
> Coolblue
> MediaMarkt
> bol.com

5. ETNA CMV328ZT

combi-oven-magnetron-vrijstaand-etna

Ontdooifunctie
Pizzastand
Gebruik automatische programma’s met gewichtssensor 
Hij is redelijk groot

Lees verder
Hou je van pizza’s? Dan is deze nummer 5 zeker weten jouw favoriet! Deze combi oven magnetron vrijstaand heeft een speciale pizzafunctie, waarmee de pizza extra krokant wordt. Ook zit er een speciale ontdooifunctie op. Je kunt automatische standen gebruiken als je niet precies weet hoe je een gerecht moet bereiden. De tien programma’s met gewichtssensor stellen zo de juiste tijd en bereidingswijze voor je in. 

Bekijk de ETNA CMV328ZT bij:
> Coolblue
> bol.com

Combi oven magnetron vrijstaand | Waar let je op?

Dat een combi oven magnetron vrijstaand een goede toevoeging is in jouw keuken, is voor jou nu misschien wel duidelijk. Maar waar moet je op letten om de beste combi magnetron aan te schaffen? Er zijn een aantal aspecten waar je op kunt letten tijdens jouw zoektocht naar het beste apparaat. Hieronder worden deze aspecten kort toegelicht.

Solo of combi magnetron

Als je op dit artikel bent uitgekomen, zul je waarschijnlijk op zoek zijn naar een combi oven magnetron. Maar het kan geen kwaad om wel goed stil te staan bij de keuze of je niet liever een losse magnetron (of oven) wil aanschaffen. Beide opties hebben hun voordelen. Zo is een combi magnetron veel voordeliger voor de ruimte in je keuken. Je hebt maar één apparaat nodig in plaats van twee. Het voordeel van beide apparaten apart is weer dat je ze tegelijk kunt gebruiken. Ook kun je vaak meer functionaliteiten kiezen als je de apparaten apart aanschaft. Denk dus goed na aan wat je nodig hebt.

De grootte

Een ander belangrijk aspect dat je mee moet nemen in je keuze is de grootte van de combi oven magnetron. Allereerst omdat hij natuurlijk wel op de gewenste plek moet komen te staan, dus de afmetingen moeten goed kloppen. Daarnaast is de inhoud belangrijk voor hoeveel je tegelijk in het apparaat kunt doen. Passen jouw ovenschalen en bakplaten wel in de combi oven magnetron.

Het vermogen

Hoeveel watt het apparaat heeft, kan ook belangrijk zijn voor jouw keuze. Hoe meer watt een magnetron heeft, hoe sneller hij jouw eten klaar heeft.

Extra functies

Een combi oven magnetron kan over verschillende extra functies beschikken. Door deze functies kun je jouw eten anders bereiden of gerechten maken die je anders niet zou kunnen maken. Met extra functies kun je denken aan een grill- of stoomfunctie, een pizzastand of een hetelucht oven.

Bereidingskwaliteit

De bereidingskwaliteit betekent hoe goed het apparaat je eten bereid. Er zijn een aantal specificaties hoe je de bereidingskwaliteit kunt bepalen. Je kunt denken aan de verspreiding microgolven, het maximale vermogen van de magnetron, een grillstand, een timer en nog veel meer. Hoe hoger de bereidingskwaliteit, hoe beter het apparaat!

Bouwkwaliteit

De bouwkwaliteit zegt iets over de betrouwbaarheid en levensduur van de combi oven magnetron. Dit heeft weer veel te maken met het materiaal, het plateau, de verlichting en de bediening.

 

Op 5 beste combi oven magnetron vrijstaand

  1. Samsung MC32K7055CK
  2. LG MJ3965ACS
  3. Inventum MN325CS
  4. Sharp R982STWE
  5. ETNA CMV328ZT

 

Hopelijk ben je door middel van dit artikel goed genoeg op de hoogte gesteld over de beste combi oven magnetron vrijstaand.

> Ben je toch op zoek naar een losse magnetron? Check dit toplijstje dan eens!