Een tosti ijzer is in veel studentenhuizen niet te missen. Als snack na het uitgaan, als avondeten als je geen geld of tijd hebt, als lunch of als ontbijt op een (brakke) dag. Kortom, een tosti is altijd goed. Maar wat is het beste tosti ijzer om al deze tosti’s mee te kunnen maken? Je kunt als studentenhuis het beste samen investeren in een goed tosti apparaat, omdat je dit vaak allemaal wel gebruikt. Neem dit top 6 lijstje van beste tosti ijzers voor studenten dus even door met je huisgenoten en dan kunnen jullie straks samen de allerbeste tosti’s eten!

Bekijk hier direct alle tosti ijzers
Blokker | MediaMarkt | bol.com

 

Snel naar de 6 beste tosti ijzers

  1. Blokker sandwich maker
  2. Tomado TGS2001S Tosti ijzer
  3. DOMO tosti ijzer
  4. COOK-IT Tosti Apparaat
  5. Bestron XL Tosti ijzer
  6. Tristar SA-3065 Tosti-ijzer XL

 

Waar let je op bij het beste tosti ijzer?

Als je op zoek bent naar het beste tosti ijzer, is het belangrijk om te weten waar je op moet letten. Allereerst kan het als student natuurlijk geen kwaad om te letten op de prijs van een tosti apparaat. De prijzen lopen namelijk erg uiteen, en voor normaal gebruik is het niet altijd nodig om de duurste te kopen. Het verschil in prijs kan ook te maken hebben met de functies van een tosti ijzer. Een tosti ijzer in de simpelste zin is namelijk alleen bedoeld om boterhammen in te grillen, terwijl je in een (vaak iets duurder) grill ijzer ook panini’s of vlees kan grillen. Daarnaast kan een tosti ijzer nog verschillen in de hoeveelheid watt. Hoe minder watt een tosti apparaat heeft, hoe langer het duurt voordat je tosti klaar is.

 

Top 6 beste tosti ijzer

Om de beste keuzes te maken bij het aanschaffen van een tosti apparaat, hebben wij een top 6 gemaakt van beste tosti ijzers. Hierbij is gekeken naar welke tosti apparaten populair zijn onder de consumenten. Daarnaast is er natuurlijk ook rekening gehouden met de prijscategorieën waar studenten vaak naar kijken. In de top 6 lijst komen tosti ijzers voor met verschillende functies.

1. Blokker sandwich maker 

Blokker sandwich maker

De Blokker sandwich maker hoort zeker in het rijtje van beste tosti ijzers voor studenten. De voornaamste reden hiervoor is dat deze goed betaalbaar is. Voor een simpele tosti met boterhammen is dit tosti apparaat heel geschikt. Er passen er twee tegelijk in. Het ijzer bevat 800 watt, waardoor je tosti niet mega snel gaat. Wel bevat het tosti ijzer een automatische thermostaat, die ervoor zorgt dat het ijzer op de juiste temperatuur blijft.

> Check de betaalbare Blokker sandwich maker hier

2. Tomado TGS2001S Tosti ijzer

Tomado tosti apparaat

Met het tosti ijzer van Tomado kun je niet alleen boterhammen grillen, maar ook dikkere broodjes zoals panini’s maken. En aangezien ook dit een aanrader is voor studenten, krijgt deze een tweede plaats in dit top lijstje. Het ijzer heeft een anti-aanbaklaag waardoor je het goed schoon kan houden. Een ander handig voordeel van dit tosti apparaat is dat je deze op zijn kant op kan bergen, waardoor het weinig ruimte kost. Dit ijzer heeft 750 watt en je krijgt er 2 jaar garantie bij. Helemaal leuk: momenteel is het tosti ijzer van Tomado ook nog eens in de aanbieding bij Blokker!

> Bekijk de aanbieding van het Tomado TGS2001S Tosti ijzer bij Blokker

3. DOMO tosti ijzer

Beste tosti ijzer Domo

In het tosti ijzer van DOMO kun je ook twee tosti’s tegelijk maken. Deze is goed betaalbaar en beschikt over 900 watt. Hierdoor zijn je tosti’s lekker snel klaar. Ook beschikt dit tosti ijzer over lampjes waaraan je kunt zien of hij aan staat en of hij al warm genoeg is voor je tosti’s. Handig!

> Bekijk het DOMO tosti ijzer bij MediaMarkt

4. COOK-IT Tosti Apparaat

bol.com tosti apparaat

Het COOK-IT Tosti Apparaat is bedoelt voor tosti’s en panini’s, maar ook om vlees of groentes te grillen. Dit ijzer kun je 180 graden uitklappen, waardoor je een extra groot oppervlak hebt waarop je kan grillen. Dit is dus niet alleen een investering voor je tosti’s, maar je kunt er ook een maaltijd mee maken. Denk bijvoorbeeld aan een broodje hamburger. Het tosti apparaat beschikt over 700 watt.

> Bekijk het COOK-IT tosti apparaat bij bol.com

5. Bestron XL Tosti ijzer

Bestron tosti

In dit tosti ijzer kun je de traditionele vierkante tosti’s maken. Ook hier passen er twee tegelijk in. Je kunt hier dus geen panini’s of ander eten in grillen. Dit tosti apparaat wel staat in de top 6 van beste tosti ijzers, omdat deze meer watt heeft dan de andere ijzers. Deze heeft namelijk 1000 watt, en dat betekent dat jouw tosti’s supersnel klaar zijn. Ideaal voor als je haast hebt! Of trek ;). Verder heeft deze topper een anti-aanbaklaag en een mooi design.

> Schaf het Bestron XL Tosti ijzer aan bij bol.com

6. Tristar SA-3065 Tosti-ijzer XL

Tristar XL

Op het plaatje zie je al snel het grote voordeel van dit tosti ijzer, je kunt namelijk vier tosti’s tegelijk maken. Wow! Als je met al je huisgenoten tegelijk wil eten, is dit natuurlijk super handig en gezellig. Je kunt natuurlijk ook gewoon één tosti tegelijk maken als je alleen iets wil eten. Het apparaat heeft 1300 watt, wat handig is voor het grote ijzer.

> Check het XL Tosti ijzer van Tristar bij bol.com

 

Hopelijk kan jij door de top 6 beste tosti ijzers voor studenten wat makkelijker een keuze maken! De top 6 van beste tosti ijzers wordt regelmatig bijgewerkt op basis van onze eigen expertise, de best verkochte tosti ijzers bij de meest populaire webwinkels en de website statistieken van Studenten Wegwijzer.

 

Voor alle aanbiedingen op de website van StudentenWegwijzer geldt altijd OP=OP. Wij hebben helaas niet in de hand wanneer de prijzen veranderen of aanbiedingen uitverkocht zijn. We proberen dit zo goed mogelijk in de gaten te houden.