Studentenverenigingen Eindhoven

Eindhoven heeft als studentenstad een vrij klein aanbod met studentenverenigingen. Maar, de verenigingen die er wel zijn hebben een eigen karakter met mooie tradities. Maak kennis met de studentenverenigingen, studieverenigingen en studentensportverenigingen in Eindhoven.

Studentenverenigingen

a.s.v. SSRE

Sinds 1957 maakt de algemene studentenvereniging SSRE deel uit van het studentenleven in Eindhoven. Sindsdien kenmerkt SSRE zich als een vereniging met een open houding en diverse leden. Na jaren gevestigd te zijn in de Bunker zijn wij verhuisd naar een nieuw pand midden in het centrum waar onze leden minstens vier dagen per week samenkomen op sociëteit Eunaia.

> Lees meer

Emèt Qenee

Emèt Qenee is een christelijke studentenvereniging in Eindhoven en Tilburg en een dispuut van de C.S.F.R. De vereniging kent een reformatorische grondslag. Zoek je in het zuiden des lands mede-christenen en vrienden voor het leven? Dan ben je bij Emèt Qenee aan het juiste adres.

> Lees meer

C.S.V. Ichthus Eindhoven

De ‘Christelijke Studentenvereniging Ichthus Eindhoven’ is een vrij kleine, christelijke vereniging waar Jezus centraal staat. Zelf willen ze graag ‘Gods licht uitstralen en God bekend maken in haar omgeving’. Meerdere keren per week organiseert Ichthus Eindhoven kringavonden waar wordt gezongen en gebeden. Daarnaast doen zij ook aan een bijbelstudie. 

> Lees meer

La Tuniña

La Tuniña is a female student association with a passion for traditional Spanish Tuna music based in Eindhoven, the Netherlands. Do you like music? Can you already play an instrument, or do you want to learn? We have something for you! The one thing better than making music, is making music together!

> Lees meer

AEGEE-Eindhoven

AEGEE-Eindhoven is dé Europese studentenvereniging van Eindhoven. De vereniging staat open voor studenten van allerlei opleidingen en nationaliteiten. Als vereniging organiseren ze talloze feestjes, borrels en andere activiteiten. Meer weten? Lees snel verder!

> Lees meer

Studieverenigingen

Study Association AnArchi

AnArchi is an Eindhoven based study association for architecture students. It is connected to the Master program Architecture, Building and Planning (ABP) and the track of Architectural Urban Design and Engineering (AUDE) of the department of the Built Environment at the TU/e.

> Lees meer

Studievereniging Intermate

Intermate is de studievereniging voor alle studenten van de bachelors Sustainable Innovation en Psychology & Technology, en de masters Innovation Sciences en Human-Technology Interaction. Naast het bijstaan van studenten tijdens hun studie organiseert Intermate ook vele activiteiten.

> Lees meer

Sportverenigingen

Overige studentenverenigingen Eindhoven

E.S.V. Demos
Eindhovens Studenten Corps (E.S.C.)


Staat jouw vereniging hier niet bij? Of wil je ons informatie aanleveren voor een uitgebreidere vermelding met logo? Neem dan ajb contact met ons op via verenigingen@studentenwegwijzer.nl