Graag stellen we ons even kort aan je voor: wij zijn Eindhovense Studentenvereniging Demos, een gezellige en actieve studentenvereniging. We zijn een hechte vereniging waarbij iedereen elkaar kent en altijd open staat voor een praatje. Bij Demos ontmoet je dan ook studenten van allerlei studies in Eindhoven, want we staan open voor zowel TU studenten als HBO studenten.

We zijn allemaal studenten die het beste willen maken van het studentenleven en daarom is gelijkwaardigheid een van onze belangrijkste normen. Vanaf het moment dat je binnenkomt bij onze vereniging ben je gelijk aan alle andere leden. Dit maakt het makkelijk om snel je plek te vinden bij Demos!

Alle Demos-leden hebben een ding gemeen: we zijn stuk voor stuk gedreven studenten die het meeste willen halen uit hun studentenleven. Naast dat we iedere week borrels hebben, organiseren we ook een grote variatie aan activiteiten. Zo hebben we casinoavonden, filmavonden, toffe feesten en maatschappelijk georiënteerde acties. Ook is het mogelijk om jaarlijks met heel de vereniging op vakantie te gaan. Al deze activiteiten maken je studentenleven onvergetelijk!

Als je meer wilt weten over in Eindhoven studeren of Demos, kun je ons altijd contacteren. We vertellen je graag meer over onze ervaringen!

 

Adres E.S.V. Demos

Keizersgracht 17
5611 GC Eindhoven