We hebben weer een top aanbieding voor je gevonden! Met deze prachtige KitchenAid mixer maak je in een handomdraai een heerlijk gerecht. De KitchenAid Artisan 5ksm175 aanbieding is nu namelijk met maar liefst 21% korting te koop bij FonQ. De KitchenAid Artisan 5ksm175 aanbieding is in verschillende kleuren te verkrijgen… Benieuwd hoe deze Kitchenaid Artisan aanbieding er verder uit ziet? Kijk dan snel verder!

Tip:
> KitchenAid Artisan Black Friday 2023 deals
> Alle KitchenAid Black Friday 2023 aanbiedingen

 

Specificaties KitchenAid Artisan 5ksm175

  • Mengkom van 4,8L
  • 10 snelheid standen
  • Meegeleverd: 3L mengkom, Draadgarde, Flexiklopper, K-klopper, Kneedhaak, RVS Mengkom
  • Vermogen in Watt: 300

 

Deze mixer is ideaal voor de echte bakkers onder ons, maar ook voor de mensen die bakken een kans willen geven. Bakken is namelijk nog nooit zo makkelijk geweest! Bij de KitchenAid Artisan 5ksm175 aanbieding wordt een mengkom, draadgarde, flexiklopper, k-klopper, kneedhaak en een RVS mengkom geleverd. Gooi al je ingrediënten in de mengkom en druk op één van de 10 standen en de KitchenAid Artisan mixer doet het werk! Naast de handige functies van deze KitchenAid Artisan aanbieding is de mixer door het retro design ook nog eens een echte eye-catcher in elke keuken! De KitchenAid mixers zijn te verkrijgen in vele mooie kleuren. Gelukkig voor jou is de KitchenAid mixer nu extra voordelig te koop bij FonQ.

 

Deze Kitchenaid Artisan 5ksm175 aanbieding kopen?

> Bekijk hier de KitchenAid Artisan 5ksm175 aanbieding bij FonQ – met maar liefst 21% korting! 

 

Meer KitchenAid Artisan aanbiedingen bij:

Zit jouw favoriete kleur er niet tussen of wil je een ander type? Dat kan! Bekijk meer KitchenAid Artisan aanbiedingen bij de verschillende betrouwbare webwinkels zoals:

> FonQ

> Bol.com

> Kookpunt

 

Voor alle aanbiedingen op de website van StudentenWegwijzer geldt altijd OP=OP. Wij hebben helaas niet in de hand wanneer de prijzen veranderen of aanbiedingen uitverkocht zijn. We proberen dit zo goed mogelijk in de gaten te houden.