We hebben een paar geweldige Kobo Libra H2O aanbiedingen voor jullie gevonden! Deze populaire e-reader zorgt voor uren leesplezier en dat kunnen we in deze tijd zeker gebruiken… De Kobo Libra H2O bestellen? Je kunt de e-reader o.a. kopen bij Bol.com, MediaMarkt, Wehkamp, BCC en Expert. De Kobo Libra H2O is verkrijgbaar in het wit en zwart. Benieuwd waar je de beste aanbieding scoort? Lees snel verder!

> Bekijk alle e-reader aanbiedingen bij Bol.com

> Bekijk alle e-reader aanbiedingen bij Coolblue

 

Specificaties Kobo Libra H2O

  • Groot 7 inch scherm
  • ComfortLight PRO schermverlichting
  • Niet-spiegelend scherm (zon-bestendig)
  • Waterdicht
  • Tot 6000 boeken opslagcapaciteit
  • Stof-bestendig
  • Slechts 192 gram

 

Wauw… Deze Kobo Libra H2O aanbieding mag je echt niet missen! De populaire e-reader is een geweldige aankoop voor zowel thuis als op vakantie. Je kunt hem gemakkelijk in de zon gebruiken dankzij het niet-spiegelende scherm en ook bij het zwembad hoef je niet op te passen; de Kobo Libra H2O is namelijk waterdicht! Bovendien kun je met ComfortLight jouw ideale lichtstand instellen, zodat het licht rustiger is voor je ogen. De Kobo Libra H2O heeft ingebouwde WiFi én je kunt zelf bepalen in welk lettertype en welke lettergrootte jij het liefst leest. Je kunt tot maar liefst 6.000 boeken opslaan en met een volle accu kun je wekenlang doorlezen… Hoe ideaal is dat? Profiteer van deze Kobo Libra H2O aanbieding nu het nog kan!

 

Laatste Kobo Libra H2O aanbieding

Bij Bol.com kun je de Kobo Libra H20 E-reader bestellen voor €179,99. Bol is een slimme keuze als je direct wat andere dingen mee wilt bestellen.

TIP: als Bol.com Select lid krijg je wel extra korting!

> Bekijk deze Kobo Libra H2O aanbieding bij Bol.com

Kobo Libra H2O aanbieding

 

Deze Kobo Libra H2O aanbieding kopen?

Wist je dat de Kobo Libra als beste uit de test kwam van de Consumentenbond?

> Bekijk de Kobo Libra 2 aanbieding bij Coolblue – Coolblue’s keuze voor een e-reader!

Kobo Libra H2O aanbieding

 

Of bekijk de Kobo Libra H2O aanbieding bij:

> Bol.com

> Coolblue

 

Voor alle aanbiedingen op de website van StudentenWegwijzer geldt altijd OP=OP. Wij hebben helaas niet in de hand wanneer de prijzen veranderen of aanbiedingen uitverkocht zijn. We proberen dit zo goed mogelijk in de gaten te houden.