Studentenkorting koelkast

Goede studenten koelkast

 

Koelkast kopen

Nu je op jezelf gaat wonen ga je ook grotere uitgaven doen. Eén van deze uitgaven is een koelkast. Maar, je kunt natuurlijk wel veel op je koelkast besparen! Wanneer je met meerdere personen (bijvoorbeeld je huisgenoten) een koelkast aanschaft, zijn de kosten per persoon een stuk lager. Ook kun je er voor kiezen om je koelkast tweedehands via bijvoorbeeld Marktplaats te kopen. Wel moet je dan onthouden dat je geen garantie op je aankoop hebt.

 

Koelkast huren

Niet veel studenten kiezen ervoor, maar je kunt ook een koelkast huren. De kosten zijn hier ongeveer €13,- per maand voor. Wanneer je bijvoorbeeld kort in een woning verblijft, kan het een stuk goedkoper zijn om je koelkast te huren. Wanneer je langer gebruik gaat maken van je koelkast is het voordeliger om een koelkast te kopen.

 

Goedkope studenten koelkast

Veel studenten en jongeren willen natuurlijk niet te veel betalen voor hun spullen. Wij hebben voor jullie de goedkoopste en best geteste koelkast verzameld. Zo kun je veel geld besparen!

 

Severin KS 9827 – kleine studenten koelkast

 

Een kleine studenten koelkast goedkoopPrijs: €119,99
Sterren: 4,5/5
Energieklasse: A+
Inhoud: 42L koeling, 5L vriesvak

Bekijk deze koelkast

 

 

Exquisit KS85-GRVA+

 

Studenten koelkast met kortingPrijs: €129,-
Sterren: 4/5
Energieklasse: A+
Inhoud: 82L koeling

Bekijk deze koelkast

 

 

Beko TS1 90320

 

Studenten koelkast goed getestPrijs: €169,-
Sterren: 4/5
Energieklasse: A+
Inhoud: 86L koeling, 9L vriesvak

Bekijk deze koelkast

 

 

Etna EKVO842WIT – tijdelijk gratis koelbox

 

Goedkope studenten koelkastPrijs: €180,51
Sterren: 4,5/5
Energieklasse: A+
Inhoud: 86L koeling, 10L vriesvak

Bekijk deze koelkast

 

 

Ben je op zoek naar een goedkope studenten koelkast? Veel jongeren kiezen voor een koelkast kopen of koelkast huren. Goedkope koelkasten met korting zonder kortingscode maar wel met studentenkorting. Wil je het gehele overzicht met goede studenten koelkasten zien? Kijk dan hier