Als student is er natuurlijk niets leukers dan op kamers gaan wonen in de stad waar je studeert… Je moet tenslotte optimaal genieten van je studententijd! Als je besloten hebt dat je een studentenkamer wilt huren, kijk dan eens op de website van Kamernet. Via Kamernet kun je snel en eenvoudig een kamer vinden in jouw favoriete stad.

> Direct naar Kamernet.nl en profiteer van de kortingscode Kamernet

 

Kamernet – Hoe werkt het precies?

Via Kamernet kun je snel en gemakkelijk een kamer, studio of appartement vinden dat bij jou past. Het zoeken is eenvoudig door de vele filters die je in kunt schakelen. Ook heb je direct contact met de verhuurder of huisgenoten. Alleen vorig jaar al hebben meer dan 25.000 huurders een kamer gevonden via Kamernet.

Iedere dag komen er meer dan 250 nieuwe kamers, appartementen en studio’s op Kamernet. Alle verhuurders worden gevraagd om zich te verifiëren om het platform extra veilig te maken. Geverifieerde verhuurders hebben een groene verificatie badge op hun Kamernet profiel.

Het aanbod op Kamernet kun je helemaal gratis bekijken. Wil je op een kamer, studio of appartement reageren? Upgrade je account dan naar een Premium account. Hier moet je voor betalen. Lees meer over de werkwijze van Kamernet op de website.

 

Voordelen van Kamernet

✓ Dagelijks nieuw aanbod (kamers, studio’s en appartementen)

✓ Grootste kamerplatform van Nederland

✓ Direct contact met verhuurders en huisgenoten

✓ Alle woningen worden gecontroleerd door Kamernet

 

Kortingscode Kamernet

> Direct naar Kamernet.nl en profiteer van de kortingscode Kamernet