V.G.S.L. Fransiscus Gomarus

De Vereniging van Gereformeerde Studenten Leiden ‘Franciscus Gomarus’, kortweg VGSL ‘Fanciscus Gomarus’ is een christelijke studentenvereniging in Leiden. De leden worden veelal Gomarianen genoemd en noemen de studentenvereniging zelf vooral Gomarus en zo zijn we ook het beste bekend in Leiden.

De VGSL ‘Franciscus Gomarus’ is een christelijke studentenvereniging in Leiden. We zijn een actieve, studentikoze vereniging in een gereformeerde traditie. Dat betekent niet per se dat je christelijk en gereformeerd moet zijn om lid te kunnen worden, maar in de praktijk zijn onze leden dat vaak wel. We staan echter open voor mensen van alle kerkelijke richtingen.

Gomarus is een vereniging waar iedereen elkaar kent en bij elkaar terecht kan, dit zorgt voor een hechte band. Gomarus biedt tal van verschillende activiteiten, deze zijn niet verplicht, maar wel allemaal ontzettend leuk!

Facts V.G.S.L.

Leden

Aantal leden

Aantal eerstejaars

Mogelijkheden

N

Jaarclubs

M

Disputen

N

Verenigingshuizen

M

Eigen societeit

N

Eigen mensa

Openingstijden

 

Ma: –

Di: –

Wo: –

Do: 17:00 – sluit

Vr: –

Za: –

Zo: –

Oprichting

 

1957

Bierprijs

€ 1,30

Lid worden

Aanmelden kan gedurende het hele jaar, met een mailtje naar abactis@vgsl.nl vervolgens is na de EL CID de novitiaatsperiode waarna men lid kan worden.

Contact V.G.S.L.

Bestuur / kantoor

Postadres: VGSL Franciscus Gomarus
Postbus 439
2300 AK LEIDEN

Email

abactis@vgsl.nl

 

Internet

www.vgsl.nl