Wauw! Deze Logitech G 432 7.1 Surround Sound aanbieding mag je niet missen. Een game is niet hetzelfde zonder de echte geluidsbeleving. Comfort en kwaliteit komen samen wanneer jij deze headset op hebt, en dat ook nog eens voor een mooi prijsje. Momenteel scoor je deze topper namelijk al voor €49,99 in plaats van €97,99. Dat is een korting van maar liefst 37%. Die kan je niet laten lopen toch…?

> Bekijk de Logitech G 432 7.1 Surround Sound aanbieding bij de MediaMarkt

 

Specificaties Logitech G 432 7.1 Surround Sound

  • On-ear
  • Geschikt voor alle platformen
  • Bedraad
  • 39 Ohm nominale impedantie
  • 20 – 20.000 Hz frequentiebereik
  • 100 – 20.000 Hz frequentie microfoon

 

Deze headset zit super comfortabel dankzij de zachte, ademende oorkussens en het lichte gewicht. Zet ‘m volledig naar jouw hoofd door de verstelbare hoofdband en de tot 90 graden draaibare oorschelpen. Het kwalitatieve geluid zorgt ervoor dat het net lijkt alsof jij in de game zit. Door de geavanceerde 7.1 surroundsound-technologie hoor jij alles heel gedetailleerd waardoor je iedereen aan hoort komen. Met de uitklapbare 6mm-microfoon communiceer je gemakkelijk met anderen. Al is het racen, intense gevechten of een potje Call of Duty, alle geluiden komen tot leven met de Logitech G 432 7.1 Surround Sound aanbieding.

 

Deze Logitech G 432 7.1 Surround Sound aanbieding kopen?

> Bekijk deze Logitech G 432 7.1 Surround Sound aanbieding bij de MediaMarkt met 37% korting

 

logitech-g-432-71-surround-sound-aanbieding

 

Of bekijk meer Logitech headset aanbiedingen bij:

> Coolblue

> bol.coom

 

Voor alle aanbiedingen op de website van Studenten Wegwijzer geldt altijd OP=OP. Wij hebben helaas niet in de hand wanneer de prijzen veranderen of aanbiedingen uitverkocht zijn. We proberen dit zo goed mogelijk in de gaten te houden.