Je leest het goed… Ontvang nu €200,- korting bij aanschaf van de Microsoft Surface Laptop 4 13.5″ R5se – 8GB – 128GB Platinum! Deze geweldige laptop komt héél goed uit de test en is volgens ons de perfecte studentenlaptop. Daarnaast kun je ook nog ervoor kiezen om deze Microsoft Surface te upgraden. Benieuwd naar meer? Bekijk dan de deal direct hieronder.

> Bekijk de Microsoft Surface Laptop 4 13.5″ R5se – 8GB – 128GB Platinum aanbieding bij Coolblue

 

Microsoft Surface Laptop 4 13.5″ R5se specificaties

  • 13.5 inch
  • AMD Ryzen 5
  • 8 GB werkgeheugen
  • 128 GB SSD opslag
  • AMD Radeon Graphics

 

Ben je op zoek naar een studentenlaptop die nét even wat meer kan dan een standaard laptop? Dan is de Microsoft Surface Laptop 4 13.5″ R5se – 8GB – 128GB Platinum weggelegd voor jou. Naast mailen, internetten en het schrijven van teksten kun je met deze lichte laptop ook foto’s bewerken. Dankzij het touchscreen kun je ook gemakkelijk aantekeningen of schetsen maken. De laptop beschikt over een 2:3 beeldverhouding, wat fijn is met lezen en schrijven. Profiteer vandaag nog van deze geweldige laptop deal!

 

Deze Microsoft Surface Laptop 4 13.5″ R5se aanbieding kopen?

> Bekijk de Microsoft Surface Laptop 4 13.5″ R5se aanbieding bij Coolblue – Mét €200,- korting

Microsoft Surface Laptop 4 13.5" R5se - 8GB - 128GB Platinum

 

Of bekijk meer Microsoft Surface laptop aanbiedingen bij:

> Coolblue

> Bol.com

> MediaMarkt

 

Voor alle aanbiedingen op de website van StudentenWegwijzer geldt altijd OP=OP. Wij hebben helaas niet in de hand wanneer de prijzen veranderen of aanbiedingen uitverkocht zijn. We proberen dit zo goed mogelijk in de gaten te houden.