Je hebt het vast al voorbij zien komen… De nieuwe PlayStation 5 komt eraan! En als trouwe fan wil je de nieuwste PS5 natuurlijk zo snel mogelijk in huis hebben. Goed nieuws! Speciaal voor jou hebben we hieronder een overzicht gemaakt van alle winkels waar je de PlayStation 5 kunt bestellen. De release datum van de PS5 zal officieel pas 19 november 2020 zijn, maar gelukkig kun je bij een aantal webwinkels al een pre-order plaatsen. Wil je de PlayStation 5 kopen? Lees dan snel verder.

 

PlayStation 5 kopen – Bij deze winkels te bestellen

Met de nieuwe PS5 haal je de nieuwste generatie console in huis, die qua specificaties, gamen en visuele kracht beter en sterker zal zijn dan ooit. Er zijn twee versies van de PlayStation 5 te koop:

  • Playstation 5 Disk Edition (met Blu-ray lade) – adviesprijs €499,99
  • PlayStation 5 Digital Edition (zonder Blu-ray lade) – adviesprijs €399,99

Ook zijn er inmiddels al een aantal PS5 games aangekondigd, zoals FIFA 21, NBA 2K21 en Call of Duty: Black Ops Cold War (pre-order).

 

Je kunt de PlayStation 5 kopen bij de volgende winkels:

Coolblue

 

MediaMarkt

  • PlayStation 5 Disk Edition Pre-order hier (19-11-20 thuisbezorgd)
  • PlayStation 5 Digital Edition Pre-order hier (19-11-20 thuisbezorgd)

 

Bol.com

 

Nedgame

  • PlayStation 5 Disk Edition Pre-order hier (verwachte levering begin 2021)
  • PlayStation 5 Digital Edition Pre-order hier (verwachte levering begin 2021)

 

BCC

 

Amazon

 

Zo zie je dus maar dat het altijd handig is om even te checken waar je de PlayStation 5 al kunt kopen en waar nog niet. We werken dit artikel regelmatig bij en doen ons uiterste best om de voorraden en prijzen zo actueel mogelijk te houden. De release van de PS5 zal dus plaatsvinden op 19 november 2020, maar bij bijvoorbeeld Coolblue kun je de nieuwste PlayStation al bestellen op 18 november rond 12:00. Als je er op tijd bij bent en een beetje geluk hebt, kan het zomaar zijn dat je op 19 november de PS5 gewoon in huis hebt…

Dus wil je de PlayStation 5 kopen? Hou deze pagina dan in de gaten!