Je hebt het vast al voorbij zien komen… De nieuwe PlayStation 5 komt eraan! En als trouwe fan wil je de nieuwste PS5 natuurlijk zo snel mogelijk in huis hebben. Goed nieuws! Speciaal voor jou hebben we hieronder een overzicht gemaakt van alle winkels waar je de PlayStation 5 kunt bestellen. De release datum van de PS5 zal officieel pas 19 november 2020 zijn, maar gelukkig kun je bij een aantal webwinkels in Nederland al een pre-order plaatsen. Wil je de PlayStation 5 kopen? Lees dan snel verder.

 

PlayStation 5 kopen – Bij deze winkels te bestellen

Met de nieuwe PS5 haal je de nieuwste generatie console in huis, die qua specificaties, gamen en visuele kracht beter en sterker zal zijn dan ooit. Er zijn twee versies van de PlayStation 5 te koop:

  • Playstation 5 Disk Edition (met Blu-ray lade) – adviesprijs €499,99
  • PlayStation 5 Digital Edition (zonder Blu-ray lade) – adviesprijs €399,99

Ook zijn er inmiddels al een aantal PS5 games aangekondigd, zoals FIFA 21, NBA 2K21 en Call of Duty: Black Ops Cold War (pre-order).

 

Je kunt de PS5/PlayStation 5 kopen bij de volgende winkels:

Coolblue

 

MediaMarkt

 

Bol.com

 

Nedgame

 

BCC

 

Amazon

 

Zo zie je dus maar dat het altijd handig is om even te checken waar je de PlayStation 5 al kunt kopen en waar nog niet. Bij sommige webshops kun je nog een pre order Nederland plaatsen. We werken dit artikel regelmatig bij en doen ons uiterste best om de voorraden en prijzen zo actueel mogelijk te houden. De release van de PS5 zal dus plaatsvinden op 19 november 2020, maar bij bijvoorbeeld Coolblue kun je de nieuwste PlayStation 5 al kopen op 18 november rond 12:00. Als je er op tijd bij bent en een beetje geluk hebt, kan het zomaar zijn dat je op 19 november de PS5 gewoon in huis hebt…

 

PlayStation 5/PS5 kopen – Specs van de nieuwste PlayStation

Hoewel de PlayStation 5 officieel nog niet uit is, kunnen we je wel alvast vertellen hoe deze nieuwste console van Sony eruit gaat zien. De nieuwe PS5 is de langverwachte opvolger van de PlayStation 4 en is te koop vanaf 19 november 2020. Rond deze tijd zal ook de nieuwe Xbox Series X gereleased worden.

Wil je de PS5 kopen? Dan wil je vast weten wat de specs zijn van de nieuwste Playstation. Met de PS5 game je realistischer dan ooit in 4K resolutie en geniet je van een haarscherp en diep geluid dankzij het 3D geluid. Ook zal de laadtijd van games (vergeleken met de PS4) tot wel 20x sneller zijn, door de krachtige hardware van Sony. Als je de PlayStation 5 (PS5) bestelt, ontvang je ook een Dual Sense controller met dynamische trigger effecten en voelbare feedback.

Playstation 5 kopen

Het tekort aan backwards compatibility dat de PS4 had, heeft Sony bij de PS5 opgelost. Er is bevestigd dat de nieuwe PlayStation backwards compatible is, wat inhoudt dat je jouw persoonlijke digitale game library makkelijk kunt meenemen naar je nieuwe console via je PlayStation account. Net als bij de PlayStation 4, zal er ook van de PS 5 een all digital versie komen. Een all digital PlayStation heeft geen cd lade, waardoor je alle games dus op de console zelf downloadt.

 

Dus wil je de PlayStation 5 kopen? Hou deze pagina dan in de gaten!