Vodafone heeft al een tijdje het Red Together groepsabonnement in de aanbieding. Daarbij kun je ook verschillende Red Together Extra abonnementen afsluiten. Met het Red Together Extra abonnement kun je je bundel delen met de beheerder in een groep. Super handig om af te sluiten met je vrienden of familie dus! Maar hoe werkt Red Together Extra eigenlijk? Wij vertellen je er alles over.

 

Wat is Red Together Extra?

Met het Red Together abonnement krijg je één databundel die je met meerdere mensen kunt delen. De beheerder van de groep sluit het eerste abonnement af, waarbij hij/zij 50 GB aan internet krijgt. Dit is een ‘gewoon’ Red Together abonnement. Vervolgens kan diegene via de Vodafone app extra groepsleden toevoegen aan het abonnement. Daarvoor sluit je dan dus een Red Together Extra abonnement af. Hiervoor betaal je geen aansluitkosten en ieder groepslid kan zijn/haar abonnement maandelijks opzeggen.

Als de tweede persoon van de groep gekoppeld is aan het abonnement, verdubbelt de databundel automatisch naar 100 GB. En als je je Vodafone abonnement combineert met internet van Ziggo, krijg je nog meer voordeel! Je bundel verdubbelt dan nog eens, naar 200 GB, en je krijgt als beheerder €5 korting en als groepslid €2,50 korting op elk abonnement.

Het Red Together Extra abonnement is maandelijks opzegbaar. Je kunt het abonnement ook nemen in combinatie met een nieuw toestel. Dan kun je kiezen of je het toestal in één keer betaalt, of het maandelijks afbetaalt.

Op de website van Vodafone staat een handige calculator waarbij je voor jouw groep kunt bepalen hoeveel het Red Together en de de Red Together Extra abonnementen gaan kosten. Hieronder zie je een voorbeeld voor een groep van 5 personen (1 beheerder en 4 Red Together Extra abonnementen) inclusief internet van Ziggo thuis.

 

Hoe voeg je extra personen toe aan je Red Together Extra abonnement?

Eén persoon van de groep is dus de beheerder van het abonnement, en diegene voegt ook de andere personen toe. Ben je nieuw als klant bij Vodafone? Dan kun je gemakkelijk een nieuw abonnement afsluiten via de website van Vodafone. Je kunt dan direct aangeven hoeveel extra personen je aan het abonnement toe wil voegen. Dit kun je later altijd nog wijzigen! Het basis Red Together abonnement voor de beheerder kost €28,- per maand. Elk toegevoegd Red Together Extra abonnement kost €17,50 per maand. Ben je klant bij Ziggo? Dan krijg je korting van €5,- per maand op je Red Together Abonnement en €2,50 per Red Together Extra abonnement.

Je kunt na het afsluiten van het abonnement altijd nog andere personen toevoegen via de app van Vodafone. Ook wanneer de Extra’s die je toe wil voegen zelf nog geen Vodafone klant zijn. Als degene die je toe wil voegen zelf wel al klant is bij Vodafone, kan het zijn dat haar/zijn contract overgezet moet worden. Maar ook dit kunnen jullie zelf gemakkelijk regelen via de app!

Kortom; je hebt dus één beheerder, die andere mensen kan toevoegen of verwijderen van het account. De extra personen kunnen via de app toegevoegd worden en kunnen ook maandelijks hun abonnement beëindigen. De beheerder van de groep kan daarnaast het verbruik per persoon in de gaten houden, en bijvoorbeeld ook een datastop voor een persoon instellen wanneer iemand ontzettend veel gebruikt. Als groep heb je een gezamenlijke factuur, dus de kosten van het abonnement worden van de rekening van één persoon afgeschreven.

 

Red Together Extra afsluiten?

Wil je samen met je familie, huisgenoten of vrienden een Red Together Extra abonnement afsluiten? Dat kan gemakkelijk via de Red Together Extra pagina op de Vodafone website! Daarnaast is het handig om de Vodafone app te downloaden, want dan kun je later nog extra personen aan het abonnement toevoegen, het gebruik in de gaten houden en het abonnement of je gegevens wijzigen. Ben je niet alleen op zoek naar een nieuw abonnement, maar ook naar een nieuw simlock vrij toestel? Check de beste compacte telefoons!