De superlekkere Rituals Sakura body cream is onderdeel van de productlijn Ritual of Sakura. De crème heeft een heerlijke kersenbloesem en rice milk geur en is heel fijn voor de droge huid. Door de natuurlijke ingrediënten voedt deze body cream de huid, waarna deze sterk en fluweelzacht aanvoelt. Dit product is te koop bij bol.com, ICI Paris XL, Douglas en de Bijenkorf. Houd deze aanbieders goed in de gaten, want tijdens de sale kan het goed zijn dat de Rituals Sakura body cream hier in de aanbieding is!

 

Hier koop je de Rituals Sakura bodycream het goedkoopste

De bodycream van Rituals is bij verschillende betrouwbare aanbieders te verkrijgen. Je bestelt dit product hier snel & gemakkelijk en tijdens de sale zou het goed kunnen dat je dit product in de aanbieding kan kopen. Bij de Bijenkorf is de bodycream het goedkoopst: maar liefst €17,50. Helaas is deze momenteel uitverkocht, maar deze zal waarschijnlijk weer snel aangevuld worden. Bij de andere webshops heb je Rituals Sakura body cream voor €18,50.

> Koop Rituals Sakura body cream bij bol.com – €18,50 (voor 23:59 besteld, morgen in huis!)

> Koop Rituals Sakura body cream bij Douglas – €18,50 (gratis verzonden!)

> Koop Rituals Sakura body cream bij de Bijenkorf – €17,50 (momenteel uitverkocht)

 

Heb je de Rituals Sakura body cream al, maar is deze bijna op? Koop dan een refill! Deze is goedkoper dan een heel nieuw potje. De refill koop je nu bij bol.com voor €15,50.

> Koop Rituals Sakura body cream bij bol.com – €15,50

 

De bodycream van Ritual of Sakura is een echte musthave in jouw huidverzorgingscollectie. Tip! Dit is een perfect cadeau voor je moeder (moederdag is 10 mei!), je vriendinnen of vriendin. Rituals verkoopt ook Ritual of Sakura gift sets, bekijk hier de beste aanbiedingen.

 

Laatste voorraad- en prijscheck: 25 maart 2020