Het Rituals Sakura set pakket is een selectie van heerlijke producten uit de productlijn Ritual of Sakura. Deze producten zijn heerlijk voor jezelf of als gift! Een combinatie van kersenbloesem en rijstmelk, dat is de geur van Ritual of Sakura. We weten wel bijna zeker dat elke vrouw deze geur heerlijk vindt! Doordat je de Rituals producten in bundel koop, ben je lekker voordelig uit. De Rituals Sakura sets kun je bij verschillende betrouwbare aanbieders kopen. Zo koop je het pakket online bij bol.com, Douglas, Wehkamp en de Bijenkorf. Het pakket of gift set is hier regelmatig in de aanbieding tijdens de sale… Houd het dus goed in de gaten!

 

De beste Rituals Sakura set medium deals

De Rituals Sakura gift set of pakket in medium bevat doucheschuim, bodyscrub, bodycreme en handzeep. Je haalt ‘m in huis voor €29,90. Dit is een hele mooie prijs! Zo is bijvoorbeeld alleen de handzeep los al bijna €10,-. Zo’n gift pakket is lekker voordelig dus! Bij de volgende aanbieders kun je de set van Rituals makkelijk en veilig kopen. Is er sale? Grote kans dat ook deze Rituals Sakura set in de aanbieding is!

>> Bekijk hier de Rituals Sakura set medium bij de Bijenkorf – €29,90 (gratis levering!)

>> Bekijk hier de Rituals Sakura set medium bij Douglas – €29,90 (gratis 24-uurslevering!)

>> Bekijk hier de Rituals Sakura set medium bij Wehkamp – €29,90

>> Bekijk hier de Rituals Sakura set medium bij bol.com – €29,90 (gratis verzending!)

 

De beste Rituals Sakura sets small deals

Ook bestaat er een kleine versie van de Rituals Sakura gift set. Dit pakket bestaat uit dezelfde 4 producten van de Rituals of Sakura lijn, maar in het klein. Superhandig om mee te nemen op vakantie bijvoorbeeld. En óók dit pakket is lekker voordelig t.o.v. de losse producten van Rituals! Deze Rituals Sakura set koop je al voor €20,90, maar soms tijdens de sale voor een stuk minder. Bestel de set bij één van de volgende aanbieders.

>> Bekijk hier de Rituals Sakura set small bij de Bijenkorf – €20,90 (gratis levering!)

>> Bekijk hier de Rituals Sakura set small bij Douglas – €20,90 (gratis 24-uurslevering!)

>> Bekijk hier de Rituals Sakura set small bij Wehkamp – €20,90

>> Bekijk hier de Rituals Sakura set small bij bol.com – €20,90 (gratis verzending!)

 

Haal er je voordeel uit en kies het Rituals of Sakura gift set pakket met deze mooie aanbiedingen!

 

Laatste prijs- en voorraadcheck: 25-03-20