Een SOA test thuis afnemen kan gemakkelijk, anoniem en snel! Dat is wel zo fijn als je geen zin hebt om hiervoor naar de huisarts te gaan of liever anoniem blijft. En ander voordeel van het kopen van een SOA test thuis: de lagere kosten! Heb je het vermoeden dat je Chlamydia of Gonorroe hebt opgelopen van dat ene leuke avondje? Twijfel niet en test meteen! De anonieme SOA test thuis is nu extra voordelig bestellen, met wel €10,- korting!

> Koop direct de voordelige anonieme SOA test thuis met €10,- korting

 

Hier kun je de anonieme SOA test thuis voordelig bestellen

Bij Testalize heb je de keuze uit vier soorten testen: SOA-test vrouw, SOA-test man, SOA-test Oraal & SOA-test Anaal. Bestel één van deze testen voor 23:59 en heb ‘m morgen al in huis. Maak een uitstrijkje en stuur dit gemakkelijk terug naar het laboratorium. Binnen 48 uur is uitslag al op te halen! Nu kun je de SOA test thuis  éxtra voordelig kopen: je hebt ‘m al voor slechts €39,-.

> Klik hier om de SOA test thuis te bestellen bij Testalize.me 

 

Kosten SOA test

Een SOA test thuis, is het gemakkelijkere en goedkopere alternatief van de SOA test die je afneemt bij de huisarts. Het bezoek bij de huisarts is altijd gratis, maar de kosten voor de SOA test zelf gaan van je eigen risico af. De SOA test kosten variëren tussen de €40,- en €200,-. SOA test kopen? Kies de voordeligere anonieme SOA test thuis van Testalize.me. Hier bestel je ‘m al voor €39,-, waardoor de kosten altijd lager zullen uitvallen.