Wil jij een tuinhuis kopen? Wij hebben de beste aanbiedingen voor verschillende tuinhuizen voor je op een rij gezet. Van de mooiste tuinhuizen met een overkapping tot een kunststof tuinhuis met veranda; hier ben je aan het goed adres! Je kunt de tuinhuis aanbieding direct kopen bij verschillende betrouwbare aanbieders (o.a. Bol.com en meer).

> Bekijk direct alle tuinhuis aanbiedingen bij Bol.com

 

Tuinhuis kopen – De beste aanbiedingen van 2020

De kosten voor een tuinhuis kunnen al snel oplopen, en al helemaal als je het bij een te dure webshop koopt. Maar, we hebben gezien dat in deze periode van het jaar er veel tuinhuizen met veel korting te koop zijn. Je kunt op dit moment al voor minder dan €200,- een tuinhuis aanschaffen. Dat is een koopje!

Actuele tuinhuis aanbiedingen

> Bekijk alle tuinhuis aanbiedingen bij Bol.com – Al vanaf €198,-

> Bekijk alle tuinhuis aanbiedingen bij Blokker – Compleet huisje v/a €215,-

> Bekijk alle tuinhuis aanbiedingen bij FonQ – NU 30% korting

 

Tuinhuis kopen – Keuze uit verschillende soorten

Een tuinhuis kopen doe je niet zomaar… Het is een grote aankoop en het geeft direct een bepaalde uitstraling aan je tuin. Bepaal van tevoren dus goed wat voor soort tuinhuis je wilt hebben. Een paar opties zijn: een standaard tuinhuis, een tuinhuis met overkapping en een tuinhuis met veranda. Daarnaast kun je ook nog de keuze maken uit verschillende materialen zoals hout, kunststof en een metalen tuinhuis.

Tuinhuis met overkapping en/of veranda

Prachtig in de iets grotere tuin; een tuinhuis met overkapping of een tuinhuis met veranda. Ideaal om spullen onder te stallen, of met vrienden urenlang te bbq’en. Op zoek naar een goedkope tuinhuis incl. overkapping of veranda?

> Bekijk alle tuinhuis met overkapping aanbiedingen

> Bekijk alle tuinhuis met veranda aanbiedingen

Tuinhuis kopen? Kies voor een houten, kunststof of metalen versie

Elk materiaal heeft voor- en nadelen. Een kunststof of metalen tuinhuis zet je vrij eenvoudig in elkaar en is erg onderhoudsarm. Een houten tuinhuis heeft een wat ‘natuurlijkere’ uitstraling en past bij vrijwel elke tuin.

> Bekijk alle houten tuinhuis aanbiedingen

> Bekijk alle kunststof tuinhuis aanbiedingen

> Bekijk alle metalen tuinhuis aanbiedingen