Wil je een hoesje voor je Airpods kopen? Dan ben je hier op de juiste plek! We hebben de beste Airpods hoesje aanbiedingen voor je verzameld. De prijzen starten al vanaf €4,-! Benieuwd naar de aanbiedingen? Lees dan snel verder!

> Bekijk direct alle Airpods hoesjes bij Bol.com

 

Airpods 2 hoesje

Op zoek naar een uniek Airpods 2 hoesje? Neem dan eens een kijkje bij Bol.com! Hier vind je ruim 100 trendy hoesjes in alle kleuren van de regenboog vanaf €4,-. Zo heb je bijvoorbeeld ook glow in the dark Airpods 2 hoesjes, marmer look hoesjes voor Airpods en hoesjes met diverse logo’s.

> Bekijk direct alle Airpods 2 hoesjes bij Bol.com

 

Airpods Pro hoesje

Heb jij Airpods Pro en ben je op zoek naar een leuk hoesje? Ook dan ben je bij Bol.com op de juiste plek! Voor de Airpods Pro heb je ruim 100 unieke hoesjes in de leukste printjes en kleuren. Ga je voor een Airpods Pro hoesje met een opvallende print of kies je voor een Airpods Pro hoesje met een felle kleur?

> Bekijk direct alle Airpods Pro hoesjes bij Bol.com

 

Hoesje voor Airpods draadloze oplaadcase

Zoek je een hoesje voor Airpods die draadloos kan opladen? Hiermee kun je na slechts een kwartiertje opladen, weer drie uur lang luisteren! Met een volledig opgeladen hoesje kom je gemakkelijk de hele dag door. Super handig!

> Bekijk direct de Airpods draadloze oplaadcase bij Mediamarkt