Ben jij op zoek naar een leuke schoolplanner? Houd jij ook van een beetje orde & structuur in je leven? Schaf dan een nieuwe schoolplanner aan, zodat je nooit meer iets vergeet! Huiswerk gedaan? Check! Voorbereid op je toets? Check! Nieuwe planner gekocht…?  Gelukkig hebben wij voor jullie de leukste planners hieronder uitgelicht, zodat je dat laatste vinkje ook kan zetten! 🙂

Bekijk hier direct alle schoolplanner aanbiedingen bij:
Bol.com | Wehkamp | BookSpot

Schoolplanner kopen?

Houd jij het liefst van een planner met zoveel mogelijk poespas of ga jij voor een basic schoolplanner? Wij hebben de leukste schoolplanners voor jullie hieronder in een rijtje gezet. Voeg ze maar toe aan je winkelmandje!

TIP! Op zoek naar de Mascha planner? Bekijk dan hier waar je deze kunt aanschaffen!

Schoolplanner

To do notitieboek 

Wanneer je op zoek bent naar een basic schoolplanner, hebben wij de juiste planner voor jou gevonden! In deze schoolplanner kun je jouw dagelijkse doelen opstellen, een to do lijstje maken en je afspraken die je na school hebt noteren. Zo heb je genoeg ruimte om alles te organiseren en duidelijk neer te zetten. Dit scheelt achteraf een hoop gestress, geloof ons maar…

> Bekijk hier deze schoolplanner bij Bol.com

Schoolplanner

Structuurjunkie planner 

Op zoek naar een datumloze schoolplanner? Deze planner heeft zowel week-, maand- als jaaroverzichten zodat je ver vooruit kan plannen! Ook vind je achterin extra lijntjes pagina’s en is er op elke pagina genoeg ruimte over om andere opmerkingen en do’s te noteren. Deze schoolplanner is nu ook te koop in A4 formaat.

> Bekijk hier deze schoolplanner bij BookSpot

Schoolplanner

Studenten planner 

Deze schoolplanner is speciaal gemaakt voor studenten. Je studententijd is waarschijnlijk al hectisch genoeg, waardoor een planner de ideale uitkomst is om jouw leven een beetje geordend te houden. Bij deze planner vind je vierwekelijkse mindmaps zodat jij makkelijk je prioriteiten kan stellen. Ook kun je elke maand concrete doelen opstellen en dankzij de overzichtelijke weekplanning weet jij precies wat je moet doen!

> Bekijk hier deze schoolplanner bij Bol.com

Schoolplanner

My Pink Planner

Met de bijgevoegde stickers kun je meteen deze planner helemaal eigen maken. Gebruik de ene helft van de planner om jouw weektaken neer te zetten en gebruik de andere helft voor belangrijke opmerkingen die je zeker niet mag vergeten. Daarnaast kun je ook nog eens losse tabbladen erbij kopen om je planner een andere look te geven. Heel leuk!

> Bekijk hier deze schoolplanner bij Bol.com

Meer schoolplanner aanbiedingen?

Bekijk hier direct alle schoolplanner aanbiedingen bij:
Bol.com | Wehkamp | BookSpot