Wil je een laptop waarmee je foto’s kan bewerken, maar wil je niet direct de hoofdprijs betalen? Dan is deze ASUS X515JA-EJ2148W aanbieding interessant voor jou. Dankzij de i7 processor kan je moeiteloos multitasken tussen verschillende programma’s. Deze laptop is perfect voor fotobewerking, dus ideaal als je een creatieve studie doet of in je vrije tijd graag bezig bent met foto’s! Je koopt ‘m nu met maar liefst €200,- korting! We vertellen je graag meer over alle specificaties van deze laptop.

> Bekijk de ASUS X515JA-EJ2148W aanbieding bij Bol.com

 

Specificaties ASUS X515JA-EJ2148W

  • 15.6 inch beeldscherm
  • Intel Core i7 processor
  • 16 GB werkgeheugen
  • 512 GB SSD geheugen
  • Intel Iris Graphics videokaart

 

De ASUS X515JA-EJ2148W aanbieding is een goede keuze als je een laptop wil die je voor zowel school kan gebruiken, als voor thuis. Je werkt zonder haperingen in verschillende programma’s zoals Word en Photoshop terwijl je op de achtergrond Spotify aan hebt staan. Nooit meer hoeven wachten tot je laptop alles heeft verwerkt, dat is wel zo fijn! Thuis kan je je favo serie kijken op het haarscherpe beeldscherm en ook het geluid is van goede kwaliteit. De batterij van deze ASUS laptop staat erom bekend het lang vol te houden, dus als je een keer je oplader vergeet naar school is dat geen ramp. Tot slot weegt de laptop maar 1,8 kilo wat erg meevalt voor een laptop met een 15.6 inch beeldscherm. Al met al is dit een heel goede laptop keus voor een (creatieve) student!

 

De De ASUS X515JA-EJ2148W aanbieding kopen?

> Bekijk nu de De ASUS X515JA-EJ2148W aanbieding bij Bol.com – Nú van €799,- voor €599,-!

ASUS X515JA-EJ2148W

 

Of bekijk meer ASUS laptop aanbiedingen bij:

Bol.com

Coolblue

MediaMarkt

 

Voor alle aanbiedingen op de website van StudentenWegwijzer geldt altijd OP=OP. Wij hebben helaas niet in de hand wanneer de prijzen veranderen of aanbiedingen uitverkocht zijn. We proberen dit zo goed mogelijk in de gaten te houden.