Het kan best wel lastig zijn om de beste wifi versterker voor in een studentenhuis te vinden. Terwijl deze toch heel erg van belang kan zijn. Want hoe vervelend is het als je thuis moet werken, aan school wil zitten of misschien wel erger, je favoriete serie wil kijken maar je wifi doet het niet goed. Vaak is het wifi signaal in de gemeenschappelijke ruimte van een huis vrij goed, maar als je je echt goed wil concentreren is een goede wifi connectie in je eigen kamer ook best wel fijn. Daarom kan het geen kwaad om je eens in wifi versterkers voor in een studentenhuis te verdiepen! 

Bekijk hier direct de beste wifi versterker(s) bij:
> bol.com
> MediaMarkt

 

Waar let je op bij de beste wifi versterker? | Top 5 

Er bestaan verschillende opties om jouw wifi verbinding te verbeteren. Het is belangrijk om je eerst even te verdiepen in de verschillende mogelijkheden. Zo zijn er wifi versterkers die heel makkelijk aan te sluiten zijn, of kun je kiezen voor één die extra’s heeft zoals ethernet poorten of de mogelijkheid om apparaten rechtstreeks te verbinden met de wifi versterker. Om het vinden van de beste wifi versterker voor jullie wat makkelijker te maken, is hieronder een top 5 van wifi versterkers te vinden. 

1. AVM Fritz Repeater 2400

AVM Fritz beste wifi versterker

Deze wifi versterker is ervoor gemaakt om door het gehele huis makkelijk en goed wifi ontvangst te hebben. Dit is ook terug te zien in de recensies, waar ook wordt benoemd dat deze wifi versterker makkelijk is aan te sluiten. Ook zit er één ethernet aansluiting op om bijvoorbeeld een PlayStation te voorzien van extra snel internet.

> Bekijk hier de AVM Fritz Repeater 2400 bij MediaMarkt

2. TP-Link RE450 wifi versterker

TP Link beste wifi repeater

Dit is een van de beste wifi versterkers omdat deze eenvoudig een bestaand wifi netwerk versterkt waardoor deze een veel groter dekkingsgebied krijgt. De installatie is simpel doordat je alleen maar op de knop van je huidige router hoeft te klikken en op de knop van de TP-Link RE450. Daarna kun je de versterker op een gewenste plek in het huis zetten.

> Check deze wifi versterker TP-Link RE450 bij bol.com

3. Xiaomi Mi Wi-Fi Range Extender AC1200 Black

Xiaomi in de kleur zwart

Deze wifi versterker noemt zichzelf een plug-and-play. Dit houdt in dat je ook deze gemakkelijk kunt installeren, en dus snel kunt genieten van een goed wifi signaal overal in huis. Het installeren gaat zo gemakkelijk als je de Xiaomi Home app downloadt. Deze wifi versterker heeft een zwarte kleur en is heel klein, waardoor hij niet erg opvalt.

> Bekijk hier de Xiaomi Mi Wi-Fi Range Extender AC1200 Black bij bol.com

4. DEVOLO WiFi 5 versterker 1200

DEVELO die het internet bereik vergroot

Surf op het internet met een snelheid van wel 1200 Mbit/s door deze wifi versterker te installeren in jullie studentenhuis. Op de repeater kun je door de LED lichtjes meteen zien hoe sterk het internet op dat moment is. Via één druk op de knop of via de Home Network app heb je de versterker in een handomdraai geïnstalleerd. Daarnaast kun je ook een apparaat met draad aansluiten op de DEVOLO WiFi 5 Repeater 1200.

> Bekijk hier de beste wifi versterker bij MediaMarkt 

5. PuroTech Wifi Repeater  

Wifi versterker van het merk PuroTech

De laatste in het rijtje is de PuroTech Wifi Repeater. Deze maakt zich uniek omdat deze iets goedkoper is dan de anderen in dit rijtje, namelijk maar €22,45. Deze wifi versterker werkt zonder draden en is ook eenvoudig te installeren. Een goede maar relatief goedkope manier dus om het bereik van jouw wifi signaal te versterken. 

> Check de PuroTech WiFi Repeater bij bol.com

 

Top 5 wifi versterkers voor studenten

1. AVM Fritz Repeater 2400

2. TP-Link RE450

3. Xiaomi Mi Wi-Fi Range Extender AC1200 Black

4. DEVOLO WiFi 5 Repeater 1200

5. PuroTech Wifi Repeater

 

Hopelijk heb jij met de beste wifi versterker nooit meer problemen met de wifi verbinding in jouw kamer of ergens anders in huis. De top 5 van wifi versterkers wordt regelmatig bijgewerkt op basis van onze eigen expertise, de best verkochte wifi versterkers bij de meest populaire webwinkels en de website statistieken van Studenten Wegwijzer.

 

Voor alle aanbiedingen op de website van StudentenWegwijzer geldt altijd OP=OP. Wij hebben helaas niet in de hand wanneer de prijzen veranderen of aanbiedingen uitverkocht zijn. We proberen dit zo goed mogelijk in de gaten te houden.