De zomer is begonnen en dat betekent insmeren! Doordat we nog niet veel zon hebben gezien dit jaar, is het extra belangrijk om je goed in te smeren. Zo bescherm je jezelf tegen de felle UV-stralen, die schadelijk kunnen zijn voor je huid. Om jou wat uitzoekwerk te besparen, hebben we een top 10 zonnebrand voor je gemaakt. Zo weet je snel wat volgens ons de beste zonnebrand is.

Of ga direct naar alle zonnebrand
Douglas | bol.com

 

Beste zonnebrand top 5

  1. Biodermal Zonnebrand spray voor gevoelige huid
  2. Garnier Ambre Solaire Zonnebrand
  3. Douglas Sun Face Cream
  4. Nivea Sun Zonnemelk
  5. Rituals Zonnebrand Crème

 

Welke zonnebrand is het beste?

Dat verschilt natuurlijk per huid. Elke huid is anders, en dat vraagt om een gepaste zonnebrandcrème. Allereerst wordt aangeraden om voor een zonnebrand te kiezen met SPF50. Ook als het niet heel warm is. Zeker in de lente of begin van de zomer is jouw huid onwijs kwetsbaar. Factor 50 zorgt voor de beste bescherming. Daarnaast is er keuze tussen zonnebrand met of zonder parfum. Merk je dat jouw huid niet zo lekker gaat op parfum, kies dan voor een parfumvrije zonnebrand. En geen zorgen, een parfumvrije zonnebrand ruikt ook lekker!

 

Hoe (vaak) insmeren?

Hoe en hoe vaak je moet smeren, dat ligt aan verschillende dingen. Bijvoorbeeld hoe sterk de zon is, of je pal in de zon ligt of in de schaduw, hoeveel zon jouw huid al gewend is en natuurlijk aan jouw huidtype. Aangeraden wordt om je in te smeren een half uur voordat je de zon in gaat. En daarna minimaal elke twee uur. Zie je dat je huid rood kleurt? Dan moet je natuurlijk eerder weer insmeren. Hoewel op veel zonnebrand verpakkingen staat dat ze waterresistent zijn, is het toch belangrijk om je na het zwemmen weer opnieuw in te smeren. Voor de zekerheid.

 

Beste zonnebrand top 5

 

1. Biodermal Zonnebrand spray voor gevoelige huid

Biodermal zonnebrand

Deze geweldige zonnebrand van Biodermal, speciaal voor de gevoelige huid, beschermt jouw huid tegen UV-stralen. Behalve de goede bescherming, is de zonnebrand ook parfumvrij, waterresistent, én dermatologisch getest. Niet alleen bij ons is deze zonnebrand favoriet, de Biodermal zonnebrand is namelijk uitgeroepen tot de beste zonnebrandcrème 2022.

> Shop de Biodermal zonnebrand nu bij bol.com

2. Garnier Ambre Solaire Zonnebrand

Garnier zonnebrand

De allereerste spray van Garnier die je kunt gebruiken over je make-up heen. Ja, je leest het goed. Wat een uitvinding. De Garnier Ambre Solaire Zonnebrand is een handige spray die meebeweegt met je huid. Hij is onzichtbaar, beschermt jouw huid en hydrateert.

> Scoor de Garnier Ambre Solaire Zonnebrand nu bij bol.com met korting

3. Douglas Sun Face Cream

Douglas zonnebrand

Op zoek naar een goede zonnebrandcrème voor je gezicht? Kijk dan eens naar de zonnebrand van Douglas. Daar vind je de Douglas Sun Face Cream. Een heerlijke crème voor je gezicht, zonder witte strepen en met een hoge bescherming SPF50. Helemaal leuk aan deze zonnebrandcrème is dat het een bruin tintje geeft. Zo is je gezicht beschermd en krijgt het meteen een mooi kleurtje. Win-win!

> Bekijk de Douglas Sun Face Cream

4. Nivea Sun Zonnemelk

Nivea zonnebrand

Wie herkent het niet: de geur van Nivea zonnebrand, wat je meteen aan de zomer doet denken. Heerlijk. De zonnebrand van Nivea is eigenlijk altijd goed en er zijn veel verschillende soorten. Denk aan een fles of spray, factor 20, 30, of 50, met brons of zonder. Zo is er altijd een die bij jou past.

> Bekijk alle Nivea zonnebrand op bol.com

5. Rituals Zonnebrand Crème

Rituals zonnebrand

Wil jij tijdens het zonnen beschermd zijn tegen de UV-stralen, maar ook lekker ruiken? Dan is de zonnebrand van Rituals echt iets voor jou. De heerlijke geur van The Rituals of Karma geeft je een ontspannen gevoel. De zonnebrand is waterresistent en bevat natuurlijke vitamine E.

> Bekijk hier de Rituals Zonnebrand Crème

Tip: wil je tijdens het zonnen een stralende huid? Combineer dan de zonnebrand met de Rituals shimmering body oil. Echt een aanrader!

 

Hopelijk kan jij door de top 5 zonnebrand de zomer weer doorkomen! Deze top 5 wordt regelmatig bijgewerkt op basis van onze eigen expertise, de best verkochte zonnebrand bij de meest populaire webwinkels en de website statistieken van Studenten Wegwijzer.

 

Voor alle aanbiedingen op de website van StudentenWegwijzer geldt altijd OP=OP. Wij hebben helaas niet in de hand wanneer de prijzen veranderen of aanbiedingen uitverkocht zijn. We proberen dit zo goed mogelijk in de gaten te houden.