Nieuws gehoord over het dragen van een helm met een blauw kenteken? Zoals jullie vast al hebben meegekregen, moet je tegenwoordig op een scooter met blauw kenteken ook een helm op. Dat betekent dat een aantal van jullie ineens moeten gaan investeren in een helm, terwijl je hier misschien niet op gerekend had. De prijzen van een blauw kenteken helm kunnen erg uiteenlopen, maar waar doe je dan precies goed aan? Om je hierbij te helpen zijn er in dit artikel 3 low budget helmen op een rijtje gezet!

> Bekijk hier direct alle blauw kenteken helmen bij Bol.com

 

Waar let je op bij het kopen van een blauw kenteken helm?

Het belangrijkste punt waar je op moet letten bij het kopen van een helm is dat er een keurmerk op zit. Dit is namelijk het bewijs dat de helm een veiligheidskeuring heeft doorstaan. Het keurmerk staat vaak op de kinriem en is een nummer met de letter E ervoor. Verder kan jij helemaal zelf bepalen wat voor soort helm jij aanschaft. Welke kleur, maat of stijl jij uitkiest hangt af van je eigen smaak. De prijs van een blauw kenteken helm hangt af van het materiaal, de levensduur en/of de extra’s van een helm. 

 

3 low budget blauw kenteken helmen

Hieronder staan 3 helmen met keurmerk omschreven die niet al te duur zijn… Naar welke helm gaat jullie voorkeur uit?

1. VINZ Como – Zwart – €64,95

blauw kenteken helm

Deze blauw kenteken helm met een algemeen maar klassiek ontwerp heeft een comfortabele binnenvoering. Ook het heldere vizier is praktisch omdat je deze omhoog of omlaag kan zetten tijdens het rijden. Hij is ook nog in andere kleuren verkrijgbaar. 

> Bekijk de VINZ Como helm bij Bol.com

2. Beon Design Luxe Fashionhelm – Mat zwart – €79,90

blauw kenteken helm

Deze helm heeft een iets opvallender design, wat jij misschien wel helemaal rockt. Hij is in verschillende maten en kleuren te bestellen en het luxe binnenwerk zit onwijs lekker. Wellicht is dit wel de helm voor jou?

> Bekijk de Beon Design Luxe Fashionhelm bij Bol.com

3. Vito Loreto Jethelm – Mat zwart – €64,95

blauw kenteken helm

Deze Vito Loreto Jelhelm is verkrijgbaar in de maten XS t/m XL. Deze helm die geschikt is voor een blauw kenteken scooter heeft een uitstekende pasvorm met uitneembare en uitwasbare oorpads, een veiligheidssluiting en zwart binnenwerk. Wij zeggen bestellen maar!

> Bekijk de Vito Loreto Jethelm bij Bol.com

 

Top 3 beste blauw kenteken helmen

1. VINZ Como

2. Beon Design Luxe Fashionhelm

3. Vito Loreto Jethelm

 

Heb jij jouw ideale blauw kenteken helm al gevonden in dit artikel? Hopelijk wel en anders heb je misschien wel inspiratie op kunnen doen. Heb jij nog een gouden tip voor een goede helm? Laat het ons weten! 

 

Voor alle aanbiedingen op de website van StudentenWegwijzer geldt altijd OP=OP. Wij hebben helaas niet in de hand wanneer de prijzen veranderen of aanbiedingen uitverkocht zijn. We proberen dit zo goed mogelijk in de gaten te houden.