Op zoek naar een fijne laptop voor thuis en ben je benieuwd naar de beste Bol.com laptop aanbiedingen? Dan heb je geluk! Speciaal voor jou hebben wij de beste Bol.com laptop aanbiedingen verzameld in onze Top 5. De kortingen lopen op tot maar liefst 32%! Wat dacht je bijvoorbeeld van een Macbook Pro met 20% korting? Bekijk de beste Bol.com laptop aanbiedingen hieronder.

> Bekijk alle laptop aanbiedingen bij Bol.com

 

Bol.com laptop aanbiedingen – Onze Top 5

Wil je een goede laptop om thuis te werken en zie je door de bomen het bos niet meer? Geen paniek! Je vind de beste Bol.com laptop aanbiedingen van dit moment in onze aanbiedingen Top 5, met kortingen tot wel 32%.

 

1) Bol.com laptop aanbiedingen – Asus Chromebook C423NA-EB0049 (14 inch) – 32% korting

Een lichtgewicht laptop met een strak design? Dan moet je de Asus Chromebook hebben! Nu verkrijgbaar bij Bol.com met maar liefst 32% korting.

> Bekijk deze laptop bij Bol.com

 

2) Bol.com laptop aanbiedingen – Asus Chromebook Flip C434TA-AI0029 (14 inch) – 30% korting

Een laptop en tablet in één? De Asus Chromebook Flip is de ideale laptop als je ook veel films en series kijkt. Je kunt hem namelijk super gemakkelijk gebruiken als tablet! Nu te koop met 30% korting.

> Bekijk deze laptop bij Bol.com

 

3) Bol.com laptop aanbiedingen – Lenovo Ideapad 330S-14IKB 81F401KAMH (14 inch) – 22% korting

Deze snelle Lenovo Ideapad start binnen 15 seconden op en heeft een strak en compact design, makkelijk mee te nemen dus! Scoor ‘m nu bij Bol.com met 22% korting.

> Bekijk deze laptop bij Bol.com

 

4) Bol.com laptop aanbiedingen – Apple MacBook Pro 2017 (13 Inch) 128 GB/Spacegrijs – 20% korting

Wauw, dit is nog eens een laptop aanbieding! Apple Macbooks zie je niet vaak met zo’n hoge korting… Dus pak je kans en koop deze Macbook Pro met 20% korting!

> Bekijk deze laptop bij Bol.com

 

5) Bol.com laptop aanbiedingen – Acer Aspire 3 A315-56-551D (15.6 Inch) – 14% korting

Deze multifunctionele Acer Aspire laptop kun je o.a. gebruiken om films en series te kijken, te gebruiken voor je studie/werk en natuurlijk voor je dagelijkse internetgebruik. Koop ‘m nu met 14% korting bij Bol.com!

> Bekijk deze laptop bij Bol.com

 

Meer Bol.com laptop aanbiedingen?

> Bekijk hier alle Bol.com laptop aanbiedingen