Een overzicht van de beste Bol.com parfum aanbiedingen van dit moment? Dan ben je hier op de juiste plek! We hebben namelijk een Top 5 voor je samengesteld van de lekkerste damesparfum aanbiedingen bij Bol.com. De kortingen lopen op tot maar liefst 70%, wauw! Benieuwd naar de aanbiedingen bij Bol.com? Check ze hieronder!

> Bekijk hier alle parfum aanbiedingen bij Bol.com

 

Bol.com parfum aanbiedingen – Onze Top 5

De beste Bol.com parfum aanbiedingen voor je op een rijtje… Wie wil dat nou niet? Scoor jouw favoriete eau de parfum met extreem veel korting!

 

1) Bol.com parfum aanbiedingen – Calvin Klein Eternity Moment 100 ml – 70% korting

Calvin Klein Eternity Moment is een bloemige, frisse zomergeur die bij Bol.com nu afgeprijsd is van €87,45 naar slechts €26,49!

 

2) Bol.com parfum aanbiedingen – Roberto Cavalli 75 ml – 61% korting

De sensuele, bloemige geur van Roberto Cavalli mag in jouw kast niet ontbreken. En er is geen beter moment om ‘m te kopen dan nu, hij is namelijk afgeprijsd van €98,99 naar €38,46!

 

3) Bol.com parfum aanbiedingen – Chopard Wish 75 ml – 59% korting

Chopard Wish gaat al een aantal jaren mee en is een ongekend populaire damesparfum. Deze elegante parfum in prachtige flacon koop je bij Bol.com nu voor maar €29,-!

 

4) Bol.com parfum aanbiedingen – Giorgio Armani Sì 50 ml – 32% korting

Deze fruitige, vrouwelijke geur is één van onze persoonlijke favorieten van de afgelopen jaren. Altijd een goede aankoop! Giorgio Armani Sì is bij Bol.com nu afgeprijsd van €101,99 naar slechts €69,09.

 

5) Bol.com parfum aanbiedingen – Yves Saint Laurent Black Opium 30 ml – 17% korting

Black Opium: de klassieker van Yves Saint Laurent. Deze krachtige, vanille achtige geur is nooit een miskoop! Bij Bol.com nu afgeprijsd van €73,49 naar €61,-.

 

Meer Bol.com parfum aanbiedingen?

> Bekijk hier alle Bol.com parfum aanbiedingen