Op zoek naar een koptelefoon waarbij je je even kunt afsluiten van de omgeving? Dan is de Bose QuietComfort Headphones iets voor jou! Door de noise cancelling hoor je alleen nog je favoriete muziek of podcast zonder dat je afgeleid wordt door het geluid om je heen. Ideaal tijdens het studeren of reizen met het OV. De Bose QuietComfort Headphones in een mooie zwarte kleur is nu met € 100,- korting te bestellen bij Coolblue. Wees er snel bij!

> Bekijk de Bose QuietComfort Headphones aanbieding bij Coolblue

 

Bose QuietComfort Headphones

  • Over-ear headphones
  • Draadloos
  • Batterijduur: 24 uur
  • Bluetooth 5.2
  • Met microfoon

 

Met de Bose QuietComfort Headphones is achtergrond geluid verleden tijd. Dankzij de noice cancelling ga je helemaal op in je favoriete nummers. Daarnaast heeft deze koptelefoon ook een Windblok techniek waardoor je tijdens het fietsen of hardlopen geen windruis hoort. Dat is lekker toch? Als je een Bose Soundbar hebt, kun je met SimpleSync de koptelefoon daaraan koppelen. En met de Bose Music-app kan je de bas- en hoge tonen aanpassen. Het allerfijnste, de batterijduur van 24 uur! De hele dag onbezorgd muziek luisteren, wat wil je nog meer?

 

Deze koptelefoon aanbieding kopen?

> Bekijk deze Bose QuietComfort Headphones aanbieding bij Coolblue met € 100,- korting

 

Bose-QuietComfort-Headphones-Zwart-aanbieding

 

 

Of bekijk meer Bose noise cancelling headphones aanbiedingen bij:

> Coolblue 

> bol.com

> MediaMarkt

 

Voor alle aanbiedingen op de website van Studenten Wegwijzer geldt altijd OP=OP. Wij hebben helaas niet in de hand wanneer de prijzen veranderen of aanbiedingen uitverkocht zijn. We proberen dit zo goed mogelijk in de gaten te houden.