Dit is een lekkere aanbieding! Bij Coolblue scoor je nu de Samsung Galaxy Tab S9 Plus van € 1.119,- voor € 967,-! Met deze tablet kun je door het grote AMOLED-scherm comfortabel naar jouw favoriete films of series kijken. Speel je liever een 3D-game? Geen probleem, dat kan deze krachtige Samsung Galaxy Tab S9 Plus ook gemakkelijk verwerken. Benieuwd? Hieronder vind je alle specificaties!

> Bekijk de Samsung Galaxy Tab S9 Plus aanbieding bij Coolblue

 

Specificaties Samsung Galaxy Tab S9 Plus 12.4 inch 256 GB zwart

  • 12.4 inch beeldscherm
  • Qualcomm Snapdragon 8 Gen2 processor
  • 12 GB werkgeheugen
  • 256 GB opslagcapaciteit
  • Usb-C aansluiting

 

Met de Samsung Galaxy Tab S9 Plus kun je naast het spelen van 3D-games ook foto’s en video’s bewerken. Dit is mogelijk door de processor en het werkgeheugen. Met het grote 12.4 inch scherm kunnen er makkelijk presentaties gemaakt worden. Zin om lekker in bad een aflevering te kijken van een serie? Dat kan, want deze tablet is water- en stofbestendig. Bovendien komt deze 9S plus inclusief een S-pen waarmee je gemakkelijk notities en schetsen kunt maken. Wat wil je nog meer? Ontdek deze aanbieding bij Coolblue!

 

Deze Samsung Galaxy Tab S9 Plus aanbieding kopen?

> Bekijk de Samsung Galaxy Tab S9 Plus aanbieding bij Coolblue

 

Samsung-Galaxy-Tab-9S-Plus-12.4 inch-aanbieding

 

Of bekijk meer Samsung tablet aanbiedingen bij:

> bol.com

> Coolblue

> MediaMarkt

 

Voor alle aanbiedingen op de website van Studenten Wegwijzer geldt altijd OP=OP. Wij hebben helaas niet in de hand wanneer de prijzen veranderen of aanbiedingen uitverkocht zijn. We proberen dit zo goed mogelijk in de gaten te houden.