Op zoek naar een Coolblue ereader? Dan ben je bij StudentenWegwijzer op de juiste plek. Speciaal voor jou hebben we een Top 3 samengesteld van de beste ereaders bij Coolblue. De goedkoopste ereader uit onze Top 3 bestel je al voor slechts €129,-. Dus waar wacht je nog op? Bekijk onze Coolblue ereader Top 3 en ontdek welke het beste bij jou past.

> Of bekijk direct alle ereaders bij Coolblue

 

Een e-reader kiezen bij Coolblue

E-readers zijn er bij Coolblue in alle soorten en maten. Het is daarom belangrijk om van tevoren te bepalen waar je naar op zoek bent. Wil je een klein of groot scherm? Of vind je het belangrijk dat je ereader waterdicht is? Voor als je op vakantie gaat bijvoorbeeld. Ook zijn er speciale ereaders bij Coolblue met audio ondersteuning, voor bijvoorbeeld podcasts en audioboeken.

Hulp nodig bij het kiezen van een e-reader? 

Klik dan hier voor de kieshulp van Coolblue.

 

Coolblue ereader Top 3

Om je een handje te helpen bij het kiezen van een ereader hebben we een Top 3 samengesteld uit het aanbod van e-readers bij Coolblue. Neem een kijkje & kies jouw favoriet!

 

1. Kobo Libra H2O – €180,-

De Kobo Libra H2O ereader is veruit het populairst bij Coolblue. En dat is niet voor niets… Zo beschikt deze ereader o.a. over een waterdichte behuizing, een blauw licht filter en een energiezuinig beeldscherm. Hij gaat wekenlang mee op 1 acculading! Door de waterdichte behuizing kun je de Kobo Libra H2O dus gerust meenemen op vakantie en bij het zwembad gebruiken. Ook past de schermverlichting zich automatisch aan aan je omgevingslicht en wordt blauw licht gefilterd. Hierdoor val je ’s avonds makkelijker in slaap.

> Bekijk deze Coolblue ereader hier

coolblue ereader

 

2. Kobo Clara HD – €129,-

De Kobo Clara HD is de goedkoopste optie uit onze Coolblue ereader Top 3, maar dat zegt niets! Deze e-reader heeft namelijk meer dan genoeg functies om het lezen zo prettig mogelijk te maken. De Kobo Clara HD heeft een blauw licht filter, Comfortlight PRO (schermverlichting wordt automatisch aangepast aan omgevingslicht) en hij weegt nog geen 170 gram (!). Dit is net zoveel als een appel… Ideaal om mee te nemen dus. Bovendien heeft Kobo Clara HD ereader wel 8 GB geheugen, waarmee je zo’n 6000 ebooks kunt opslaan.

> Bekijk deze e-reader van Coolblue hier

coolblue ereader

 

3. PocketBook HD Touch 3 – €159,-

Als liever iets anders hebt dan Kobo, is de PocketBook HD Touch 3 iets voor jou! Deze stijlvolle e-reader is bij Coolblue verkrijgbaar in het grijs en in een koperkleur. Weer eens iets anders dan zwart 😉 Deze populaire ereader is waterdicht en beschikt over een SMARTlight functie waarmee je de helderheid en kleurtemperatuur van het licht eenvoudig kunt aanpassen. De PocketBook HD Touch 3 ondersteunt daarnaast ook audio, dus je kunt ook gerust naar podcasts of audioboeken luisteren. Ook deze ereader weegt slechts 155 gram.

> Bekijk deze Coolblue ereader hier

coolblue ereader

 

Dit was onze Top 3 e-readers van Coolblue. Niet gevonden wat je zocht? Geen probleem!

> Bekijk hier het complete aanbod Coolblue ereaders