Tijd om een nieuwe Coolblue tondeuse te kopen! Schaf jij liever (nu) jouw bezoekjes aan de kapper af en wil je zelf aan de slag met een tondeuse om bijvoorbeeld je haar te millimeteren? Dankzij verschillende opzetstukjes en instelbare mesjes kan je met een tondeuse zelf de gewenste kniplengte instellen. Zo zijn er heel veel verschillende tondeuses te koop die geschikt zijn voor verschillende soorten kniplengtes! Schaf vandaag nog een Coolblue tondeuse aan en zeg maar gedag tegen de kapper…

> Bekijk direct alle tondeuses bij Coolblue

 

Best verkochte tondeuses bij Coolblue

Benieuwd welke tondeuses er het best worden verkocht? Natuurlijk is het fijn om een tondeuse uit te kiezen die ook goed in de smaak valt bij andere consumenten. Op basis van de beste reviews hebben wij voor jullie de best verkochte Coolblue tondeuses op een rijtje gezet!

 

1. Philips Series 7000 HC7650/15 

De Philips Series 7000 HC7650/15 tondeuse is de best verkochte tondeuse bij Coolblue. Wanneer je deze tondeuse aanschaft, profiteer je van vele voordelen! Zo houd je gemakkelijk je kleding haarvrij dankzij het kapkleed die gratis wordt meegeleverd, reinig je deze tondeuse gemakkelijk en snel door hem simpelweg onder de kraan te houden en kan je hem ook draadloos gebruiken, ideaal! Wanneer je deze Coolblue tondeuse koopt, krijg je naast het kleed ook een kam & kappersschaar er gratis bij!

> Bekijk hier direct deze Coolblue tondeuse

Philips Series 7000 HC7650/15 Coolblue tondeuse

 

2. Philips HC9450/15

Deze Coolblue tondeuse heeft voor iedereen een gewenste kniplengte, aangezien hij knipt met stapjes van 0,1 millimeter. Dankzij de turbo-functie is de Philips HC9450/15 ook geschikt voor mensen die stug en dik haar hebben. De tondeuse vergt weinig onderhoud door de zelfslijpende titanium messen en wordt geleverd met drie verschillende opzetstukken.

> Bekijk hier direct deze tondeuse van Coolblue

Philips HC9450/15 Coolblue tondeuse

 

3. Wahl ColorPro Cordless Clipper

Last but not least in dit rijtje, is de Wahl ColorPro Cordless Clipper ook een top favoriet. De tondeuse wordt geleverd met 10 verschillende opzetstukjes, geschikt voor zowel een kort als een langer kapsel. Ook is deze Coolblue tondeuse bedraad als draadloos te gebruiken. Dankzij de krachtige accu gaat ‘ie tot wel 60 minuten mee.

> Bekijk hier direct deze Coolblue tondeuse

Wahl ColorPro Cordless Clipper Coolblue tondeuse

 

Aanbiedingen Coolblue tondeuses

Op zoek naar meer aanbiedingen? Bekijk dan hier alle tondeuse aanbiedingen van Coolblue en profiteer van deze deals!