Heb jij een passie op het gebied van fotograferen of heb je het altijd al eens willen leren? Dan hebben wij iets leuks voor jou! Met deze fotografie cursus van NHA ben jij straks een volwaardig fotograaf! Daarnaast is het nu de perfecte tijd om in huis of in de tuin verschillende beelden te fotograferen. Het zonlicht belicht precies mooi de woonkamer en de bloemen in de tuin die nu opbloeien… Beeldige foto’s die jij kan maken! Wil jij je creativiteit ontwikkelen of juist uitbreiden? Lees dan snel verder en profiteer van de fotografie cursus aanbieding van NHA!

> Bekijk hier de fotografie cursus bij NHA – nu met 50% korting + een GRATIS tablet

 

Fotografie cursus – NHA

De fotografie cursus die vanuit het NHA wordt aangeboden is een opleiding van 30 lessen. Tijdens deze thuisopleiding leer je alles op het gebied van fotograferen én word je ondersteund door middel van persoonlijke begeleiding. Er wordt dieper ingegaan op de technische kant van fotograferen. Ook komen de eigenschappen van digitale fotografie aan bod. Je verkrijgt meer kennis over de diafragma, sluitertijd, belichting en het brandpunt. En dit is nog maar het begin! Deze cursus geeft je nieuwe inzichten en maakt van jou een vakkundige fotograaf. Deze fotografie cursus van NHA is nu ook nog eens afgeprijsd van €398,- voor slechts €199,-. Dat is maar liefst 50% korting!

> Bekijk hier de fotografie cursus bij NHA – afgeprijsd van €398,- naar slechts €199,-

Het is een uitdaging om onszelf te blijven ontwikkelen. Met deze online opleiding word het je super makkelijk gemaakt! Bestel deze fotografie cursus nu met 50% korting en start binnen enkele minuten… Veel plezier!

 

Meer NHA cursussen bekijken?

> Bekijk hier alle cursussen bij NHA