Draadloos en goed geluid komen samen in een klein, krachtig product: de Apple AirPods. Deze draadloze oordopjes hebben niet alleen de manier waarop we naar muziek luisteren veranderd, maar hebben ook een nieuwe standaard gezet voor gemak en geluidskwaliteit.

Draadloos

De AirPods zijn ontworpen om draadloze vrijheid te bieden zonder in te leveren op geluidskwaliteit. Met een naadloze koppeling met Apple apparaten, zoals de iPhone, iPad en MacBook, bieden de AirPods een goede gebruikers ervaring. Het enige wat je hoeft te doen is de case openen in de buurt van je Apple apparaat en binnen enkele seconden zijn de AirPods verbonden en klaar voor gebruik.

Ondanks het kleine formaat leveren de AirPods heel goed geluid. De speciaal ontworpen drivers leveren goede bastonen, heldere hoge tonen én een gebalanceerd geluid. Ongeacht het volume.

Nieuwe mogelijkheden

De AirPods zijn niet alleen goed voor het luisteren naar muziek. Ze bieden ook handsfree toegang tot Siri, waardoor je met een spraakopdracht muziek kunt afspelen, oproepen kunt beantwoorden of vragen kunt stellen. Bovendien kun je met de handige aanraakbedieningen op de oordopjes nummers pauzeren, overslaan of het volume aanpassen. Handig! Ook kun je ze gebruiken met je MacBook, voor bijvoorbeeld videogesprekken voor werk.

Met een batterijduur van meerdere uren en de mogelijkheid om onderweg op te laden in de handige oplaadcase, gaan de Airpods heel lang mee zonder dat je ze hoeft op te laden in het stopcontact.

Altijd in ontwikkeling

Of je nu onderweg bent, aan het sporten bent of gewoon van je favoriete nummers wil genieten, de AirPods bieden een combinatie van gemak en goede kwaliteit muziek.