Een airfryer is ideaal om mee te koken en voor veel mensen onmisbaar in de keuken. Of het nou voor het avondeten is, het ontbijt of de lunch. Een airfryer kan dienen als oven, frituurpan of gewoon als pan. Je kunt er vlees in bereiden, lasagne, croissantjes, bittergarnituur of ovenschalen. Je begrijpt het al: een airfryer is een heel veelzijdig apparaat dat een echte verrijking is voor jouw keukenapparatuur. Een airfryer kan prijzig zijn, maar je hoeft niet per se voor de duurste te kiezen! Er zijn ook veel goede, betaalbare airfryers. Op zoek naar een goedkope airfryer? Check dan deze top 6!

Of bekijk meteen alle airfryers bij:
> Coolblue
> bol.com
> MediaMarkt

 

Top 6 goedkoopste airfryers

 1. Inventum GF350HLD
 2. Teesa TSA8046W – Digitale airfryer
 3. Princess Digitale Family Airfryer XXL 182050
 4. Koenic KAF 4110 Airfryer Zwart
 5. Veripart Airfryer XL
 6. Tefal Easy Fry & Grill Precision XL EY5058

 

Goedkope airfryer | Waar let je op?

Wanneer je een goedkope airfryer gaat aanschaffen, ga je natuurlijk op een aantal dingen letten. Uiteraard mag de prijs niet te hoog zijn, maar hij moet ook verder aan je wensen voldoen. Maar wat zijn precies je wensen? Loop onderstaande vragen eens door en achterhaal naar welke airfryer jij op zoek bent.

 • Voor hoeveel personen gebruik je de airfryer?
 • Wil je een RapidAir technologie, waarbij je weinig tot geen olie nodig hebt?
 • Wil je een Fat Removal technologie, waarbij het vet wordt afgevoerd?
 • Wil je een 3D Air Pulse technologie, waarbij je bijna geen olie nodig hebt?
 • Wil je de standaard baktechnologie van een airfryer? Waar je ook weinig olie voor nodig hebt?
 • Wil je er accessoires bij? Zoals bakvormen?
 • Wil je graag twee gerechten klaarmaken door middel van dubbele lades?
 • Heb je behoefte aan automatische bakprogramma’s?
 • Behoefte aan extra functies zoals een koele wand, een geurfilter of een warmhoudfunctie?

 

Goedkope airfryer | De 6 voordeligste

Om ervoor te zorgen dat jij een goede maar voordelige airfryer kunt aanschaffen, hebben wij een top 6 voor je opgesteld. Neem ‘m snel door!

1. Inventum GF350HLD

goedkope-airfryer-inventum

In deze airfryer is ruimte genoeg voor het hele gezin of een heel studentenhuis, aangezien je wel vijf porties friet tegelijk kunt bereiden. Je stelt gemakkelijk de bereidingstijd in op het apparaat en er gaat een timer af wanneer het klaar is. Ondertussen kun je dus gewoon het bijgerecht gaan maken zonder dat je je zorgen hoeft te maken. Er zijn acht automatische programma’s die je kunt kiezen voor jouw gerechten. Na gebruik reinig je de onderdelen gewoon in de vaatwasser. Handig!

> Bekijk de Inventum GF350HLD bij Coolblue

2. Teesa TSA8046W – Digitale airfryer

goedkope-airfryer-teesa

Heb jij soms een beetje moeite met het bereiden van eten? Zoals hoelang je iets ergens in moet doen en op welke temperatuur? Daar komt nu een einde aan! Deze airfryer kent zeven programma’s, die je simpelweg alleen maar aan hoeft te zetten. De programma’s zijn: friet, ribbetjes, zeevruchten, cake, kip, vlees en vis. Met de digitale display kun je ook je eigen tijd en temperatuur instellen. En dat allemaal voor een voordelige prijs!

> Bekijk de Teesa TSA8046W op bol.com

3. Princess Digitale Family Airfryer XXL 182050

goedkope-airfryer-princess

Deze XXL airfryer is momenteel in de aanbieding, waardoor hij zeker tot de voordelige airfryers behoort. Wacht dus niet te lang! Met een ruime inhoud van 5,2 liter kun je wel 1400 gram frietjes tegelijk maken. Er zitten zeven voorgeprogrammeerd bakprogramma’s in en bij de airfryer krijg je een bakvorm, voor bijvoorbeeld appeltaart of cake. Alles wat je nodig hebt, toch?

> Bekijk de Princess Digitale Family Airfryer XXL 182050 op bol.com

4. Koenic KAF 4110 Airfryer Zwart

goedkope-airfryer-koenic

Frituren, grillen, roosteren of bakken? Geen probleem met de Koenic KAF 4110 Airfryer! De inhoud van 2,8 liter is geschikt voor de meeste huishoudens. Stel een programma in voor friet, snacks, vlees, vis, gevogelte, groenten, of cake, of stel handmatig je gewenste tijd en temperatuur in. Staat er ‘Ready’ op de display? Dan is je maaltijd klaar! Handig, toch? De airfryer is ook in het wit verkrijgbaar

> Bekijk de Koenic KAF 4110 Airfryer bij MediaMarkt

5. Veripart Airfryer XL

goedkope-airfryer-veripart

Bij deze airfryer hoef je al bijna helemaal niet zelf na te denken. Het apparaat geeft zelf een seintje wanneer het tijd is om je eten door te schudden, zodat alles even knapperig wordt. Daarnaast heb je ook hier weer acht automatische programma’s voor de tijd en de temperatuur. Hierna gooi je de losse onderdelen zo in de vaatwasser. De Veripart Airfryer XL is momenteel in de aanbieding bij Coolblue!

> Bekijk de Veripart Airfryer XL aanbieding bij Coolblue

6. Tefal Easy Fry & Grill Precision XL EY5058

goedkope-airfryer-tefal

Over aanbiedingen gesproken… Op deze airfryer krijg je nu bijna 45% korting! Je krijgt bij de airfryer namelijk een grillrooster, waarmee je je vlees en groentes kunt grillen in de airfryer. Hoe lekker! Daarnaast heeft ook deze topper acht automatische bakprogramma’s en je kunt losse onderdelen in de vaatwasser doen. Eigenlijk alles wat je wil dus!

> Bekijk de Tefal Easy Fry & Grill Precision XL EY5058 bij Coolblue

 

Hopelijk kun jij met behulp van deze top 6 voordeligste airfryers de heerlijkste voordelige recepten bereiden! Deze lijst wordt regelmatig bijgewerkt op basis van onze eigen expertise, de best verkochte airfryers bij de meest populaire webwinkels en de website statistieken van Studenten Wegwijzer.

Nog op zoek naar inspiratie voor recepten? Check dan deze leuke kookboeken voor studenten!

Voor alle aanbiedingen op de website van Studenten Wegwijzer geldt altijd OP=OP. Wij hebben helaas niet in de hand wanneer de prijzen veranderen of aanbiedingen uitverkocht zijn. We proberen dit zo goed mogelijk in de gaten te houden.