Goed nieuws voor de gamers, want vandaag is het eindelijk zo ver: de release van de nieuwe F1 game! Het is alweer de zestiende game van EA en Codemasters. En nu nóg beter met nieuwe circuits van Qatar en Las Vegas. Je kunt beloningen verdienen, er zijn nieuwe rode vlaggen die een strategisch element toevoegen en met 35% raceafstand zorg je voor meer actie. De auto’s zijn bijgewerkt uit 2023. En last but not least: de game is nu nóg leuker met de nieuwe Racenet Leagues. F1 liefhebbers opgelet, want Coolblue en Mediamarkt hebben nu een super goede deal: bij aankoop van een Logitech racestuur krijg je de nieuwste F1 23 game gratis. Ja, je leest het goed!

> Bekijk de deal direct bij Coolblue
> Bekijk de deal direct bij Mediamarkt

 

F1 23 game gratis!

Bij Coolblue wordt de release van de nieuwe F1 23 game groots gevierd met een super goede deal. Bij aankoop van een Logitech racestuur krijg je de nieuwe F1 23 game gratis! De actie loopt van vrijdag 16 juni t/m 18 juni 2023 en is geldig bij aankoop van de volgende combinaties:

 

F1 23 game | Dit is nieuw

De nieuwe F1 23 game heeft verschillende nieuwe functies. Allereerst de rode vlaggen. Eindelijk! Hier wordt al lange tijd over gesproken en op gewacht. Met de rode vlaggen in het spel is het mogelijk om extra beslissingen te nemen. Daarnaast heeft de besturing een flinke upgrade gekregen. Je kunt voorspelbaar gedrag verwachten en de nieuwe auto’s hebben een betere tractie bij het nemen van bochten en remmen. Betere controle tijdens de race dus. Tot slot heeft het spel extra bonuscircuits volgens de kalender van het F1-wereldkampioenschap.

> Bekijk de F1 23 racestuur actie bij Coolblue
> Bekijk de F1 23 racestuur actie bij Mediamarkt

 

Logitech G29 racestuur (PS4 / PS5) + F1 23 game gratis (bundel)

Logitech G29 racestuur

Het Logitech G29 racestuur kun je gebruiken met de Playstation 4, Playstation 5 en PC. Met een racestuur in plaats van controller wordt de race nog realistischer. Met de Logitech G29 heb je het gevoel dat je in een echte auto zit. Daardoor kun je het driften en onder- of overstuur heel goed voelen. Met de handige knoppen kun je makkelijk en snel doorschakelen.

> Bekijk prijzen & beschikbaarheid Logitech G29 bij Coolblue
> Bekijk prijzen & beschikbaarheid Logitech G29 bij Mediamarkt

 

Logitech G920 racestuur (Xbox) + F1 23 game gratis (bundel)

Logitech G920 racestuur

Voor de Xbox Series X of Xbox One is de Logitech 920 geschikt. Ook met de Logitech 920 voelt de race levensecht. Door de twee motoren en tandwielen kun je stil en vloeiend besturen. En door de knoppen en versnellingsregelaars binnen handbereik kun je snel schakelen.

> Bekijk de Logitech G920 bij Coolblue
> Bekijk de Logitech G920 bij Mediamarkt

 

Deze actie loopt bij Coolblue & Mediamarkt van vrijdag 16 juni t/m zondag 18 juni 2023. Dus wees er snel bij!

 

Voor alle aanbiedingen op de website van StudentenWegwijzer geldt altijd OP=OP. Wij hebben helaas niet in de hand wanneer de prijzen veranderen of aanbiedingen uitverkocht zijn. We proberen dit zo goed mogelijk in de gaten te houden.